Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] Can not save changes in "Zimbra Server Configuration Settings" win

  1. #1
    rilv is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Can not save changes in "Zimbra Server Configuration Settings" win

    Hello,

    I am trying to install Zimbra Connector for Outlook 2007.

    I typed in the required details in "Zimbra Server Configuration Settings" window,
    clicked on "Apply" but when I tried to click on "OK" the same window
    popped up again.

    This is an infinite loop - I click on "OK" and the config window pops up.

    The relevant logs are attached to this message.

    Thank you very much for your assistance,
    Igal.
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I'm not completely sure, but I believe the issue may lie in the name of the .zdb file. It looks like it's:

    C:\Documents and Settings\Igal Rubinstein\Local Settings\Application Data\Microsoft\Outlook\Zimbra(Igal Rubinstein).zdb. There seems to be an extra space and tab in there. Is it possible that your display name has these extra characters in there?

    With the fix for bug 37515, we added the account name into the .zdb name for better association.

  3. #3
    rilv is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    5

    Default

    I used bulk import, and a few users were created with extra space between their first and last names. Fixed. Thanks!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  2. Error after installation
    By robsontuxlinux in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-11-2008, 09:48 PM
  3. server configuration question
    By burnmage in forum Installation
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-2007, 04:27 PM
  4. Please help
    By scott_summers in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 09-26-2007, 11:11 PM
  5. Installation Problem - Possibly LDAP
    By geroshea in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 03-16-2007, 04:47 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •