Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra connector doesnt pull down all the account sub-folders down

  1. #1
    deal2aces is offline Intermediate Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    15
    Rep Power
    6

    Default Zimbra connector doesnt pull down all the account sub-folders down

    Hi,

    Using office 07

    I setup my account fine using ZimbraOlkConnector-5.0.19_GA_3082_5.0.3141.19.msi but when I open another account from within outlook by going to File - Open - Other User mailbox it setup the account fine but its missing in particular sub-folder within the account.

    I have checked with other people and then are seeing the folder fine on there outlook. I am using the same connector and same version of office. But it wont display folder on my pc.

    Anybody know how to resolve this

    By the way I have tried repairing office , removed the mail profile and re-installing Zimbra but it keeps on doing the same thing when I setup the account.

    Help

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,502
    Rep Power
    57

    Default

    I guess you don't want this in the Zimbra Desktop forum? I'll move it for you.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook doesn't sent big attachments or sync 'Sent' folder
    By thomas.bleicher in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 08-23-2009, 02:33 PM
  2. Calendar appts show in web client, not Outlook
    By ja98 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 06-26-2009, 09:31 AM
  3. setting outlook account as default
    By stanleyk in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 02-05-2007, 02:11 PM
  4. Problem sending mail from another account in Outlook
    By UTSCSE in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 01-25-2007, 05:50 PM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •