Results 1 to 5 of 5

Thread: [SOLVED] launch Outlook after initial ZCO installation

  1. #1
    tiger2000 is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    6

    Default [SOLVED] launch Outlook after initial ZCO installation

    Dear All,

    when finish initial installation of ZCO, it can sync whole email/contacts to local Outlook. But if we close Outlook and launch it again, it will give us an error : Can Not Open the default Mail folder?
    (something like that, cause we're using Chinese version here)

    and then no matter uninstall or reinstall ZCO again, there's no way to setup ZCO correctly anymore.

    anyone encounter same issue ?

    We're running : outloook 2003 + ZCS 5.0.20 NE edition.

    Thanks.

  2. #2
    Rich Graves is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    717
    Rep Power
    9

    Default

    Is the data file path in the Mail control panel correct?

    I've done something similar to myself by installing ZCO and configuring the profile under RunAs or a packaging system, which put the user's .zdb in the system administrator account's %APPDATA%. Subsequent runs of outlook as a limited user don't have privileges to access it.

  3. #3
    tiger2000 is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    6

    Default

    i did look carefully the path of *.ZDB file and it's just there and that's what i can't understand why...

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Bug 42629? Do you have SP3 for Outlook 2003? Starting at 5.0.19, you need it.

  5. #5
    tiger2000 is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Taiwan
    Posts
    296
    Rep Power
    6

    Default

    applying office 2003 sp3 is the solution. Thanks.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] Zimbra desktop slowed down the system
    By hvle in forum General Questions
    Replies: 5
    Last Post: 03-23-2009, 05:32 PM
  2. ZCO cannot sync outlook calendar
    By btsang in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 20
    Last Post: 12-04-2008, 02:56 PM
  3. ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3
    By mjdl in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2008, 08:55 AM
  4. [SOLVED] Cannot start Outlook 2003 after uninstalling ZCO
    By jcraig in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 03:33 PM
  5. Can't send emails from Outlook using ZCO
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2006, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •