Results 1 to 6 of 6

Thread: ZCS Connector install on Outlook 2003 problem

  1. #1
    badaim is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default ZCS Connector install on Outlook 2003 problem

    Hello,

    After installation of ZCS Connector, first run Outlook 2003 prompt for Zimbra server settings. When I entered all information, and clicked accept, i got info:

    Code:
    Faulting application outlook.exe, version 11.0.8169.0, stamp 465f28e3, faulting module lslib32.dll, version 6.0.5736.2, stamp 4add5631, debug? 0, fault address 0x002562ef.
    And Outlook crashed, and i had to reinstall it.


    # zmcontrol -v
    Release 6.0.2_GA_1912.RHEL5_20091020173119

    # Version of connector
    ZimbraOlkConnector-6.0.2_GA_1912_6.0.5736.2.msi

    I put in attachment full log file generated while msi was installed with msiexec.exe
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Bug 42629? Do you have Outlook 2003 SP3? If not, you could crash.

  3. #3
    badaim is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Yes, I have Outlook 2003 (11.8169.8172) SP3

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Could also have been bug 42644, fixed in 6.0.4, coming out in a month or so. We could check if that was it. There should be a core dump in %temp%\zco-cores. You can post that.

    If that's it, there is a workaround. Just go back into Outlook, and create a profile. Then initial sync -- should work. That bug just happened when you tried this right after the install, on the first run of Outlook.

  5. #5
    badaim is offline Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    5

    Default

    Well that is not my first run of Outlook. I use it everyday. Anyway in attachment i put zimbra crash file. Please help me. I want to convince my boss to buy Zimbra not Exchange
    Attached Files Attached Files

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    You have something seriously wrong with your installation. I have never seen your crash before, but basically it seems like you don't have MSXML installed on your machine.

    We are trying to do a CoCreateInstance on IID_IXMLDOMDocument2, and it is failing with 0x80040111. We shouldn't crash in this situation, but there is clearly something wrong with your installation.

    I would search the web for something like this:

    CoCreateInstance 0x80040111 IID_IXMLDOMDocument2

    and see what you come up with. FWIW, 0x80040111 is MAPI_E_LOGON_FAILED. You can also search for that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] outlook to be stopped and restart with ZCS 6.0
    By mertz in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 01-29-2010, 10:55 AM
  2. Impossible install NL outlook 2003
    By oliware in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 17
    Last Post: 12-09-2009, 08:31 AM
  3. GAL not showing in Outlook 2003
    By kaltera in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 12-17-2008, 10:26 AM
  4. ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3
    By mjdl in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2008, 08:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •