Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 21

Thread: ZCO 6.0 - Issues

  1. #11
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    6.0.2 should be out in mid October. There may be something else going on with this third workstation. Is there a core dump by any chance in %TEMP%\zco-cores?

    Not sure what else to try -- I assume you uninstalled the connector completely, and tried again? Sometimes registry keys get left around. If you search for ZCS Connector for Outlook and get rid of any registry records with those keys, then make sure HKLM\SOFTWARE\Zimbra and HKCU\Software\ZIMBRA, then install, you should get a clean install. You can also try deleting the profile and re-creating just to be clean about the whole thing. Not sure that will help though.

  2. #12
    support.txdistlcms.org is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default

    I tried removing zco 6.0.1 and the profiles. Reinstalled, but get the same errors. Nothing in C:\Windows\temp\ that starts with z

    Tried removing zco and the profiles. Reinstalled 5.0.18 zco. That comes up, but the GAL is gone. Going to remove everything, then remove registry keys, then try reinstalling next.

  3. #13
    support.txdistlcms.org is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    36
    Rep Power
    7

    Default

    After removing 5.0.18 zco with profiles, I deleted a zimbra registry key I found in HKCU, then reinstalled 6.0.1. This worked but had to rerun the registry batch file after exiting Outlook to get the menu items back.

  4. #14
    spirit is offline Intermediate Member
    Join Date
    May 2007
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Same problem for me,

    fresh install of outlook 2007 sp2 (French edition) on windows Xp sp3 french

    this correct my installation:

    cd \Program Files\Common Files\system\MSMAPI\1033 (assuming USA)
    regsvr32 /u /s LSMSSP32.dll
    regsvr32 /u /s SharingAddin.dll
    regsvr32 /u /s ShutdownAddin.dll
    regsvr32 /s LSMSSP32.dll
    regsvr32 /s SharingAddin.dll
    regsvr32 /s ShutdownAddin.dll


    (in french edition, Common Files is named "Fichiers Communs" )

  5. #15
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    This is fixed -- bug 40876, coming out soon in 6.0.2

  6. #16
    dicks is offline Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    I have a German Outlook2007 and installed the Zimbra connector (6.0.1) for the first time. No menu options in outlook, even after running the patch suggested.

    Any ideas?

  7. #17
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I assume you went into \Program Files\Common Files\system\MSMAPI\1031 to run the regsvr32 commands?

  8. #18
    dicks is offline Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    Yes, I did.

  9. #19
    dicks is offline Member
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    Bavaria, Germany
    Posts
    13
    Rep Power
    5

    Default

    OK, found out it was my stupid mistake.

    Info for Win7 users: Make sure you run the cmd.exe as administrator. Just starting it from "Run..." will not work.

    I then ran the batch file with the changes and now I have the Zimbra menus in Outlook.

    Hope 6.0.2 makes sure the regsvr32 commands are run elevated even if user has admin rights.
    Last edited by dicks; 10-17-2009 at 04:01 AM.

  10. #20
    borki is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Switzerland
    Posts
    8
    Rep Power
    9

    Default

    Are there also issues with Outlook 2007 / ZCO 6 and *Vista* - the trick mentioned here works with XP, but not with Vista.. any ideas?

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO against which Zimbra server: compatibility?
    By rm2008 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 06-15-2009, 08:27 AM
  2. ZCS 6.0 NE Private Beta!
    By jholder in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 05-22-2009, 10:20 AM
  3. Hangs on "Loading" screen
    By gbr in forum General Questions
    Replies: 16
    Last Post: 06-19-2008, 01:01 PM
  4. .53 Will Not "Launch" in FF 2.0.0.6
    By jhoelz in forum Installation Help
    Replies: 4
    Last Post: 08-04-2007, 09:01 PM
  5. Mixing and matching ZCO versions with ZCS versions?
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 3
    Last Post: 12-21-2006, 05:45 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •