Results 1 to 3 of 3

Thread: ZCO+Outlook2003+XP = Outlook crash

  1. #1
    penbrock is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Anchorage Alaska
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Question ZCO+Outlook2003+XP = Outlook crash

    I am trying to switch from the open source to Enterprise so the users can use Outlook. Some work just fine, but others work the first time after installing the connector and after that it crashes outlook 2003 after it starts.

    Spec's:
    Version 5.0.14 on Ubuntu 64
    Domain is still controlled by their old Server 2000
    mapi32.dll version 1.0.2536.0

    Tests so far;
    delete and reinstall ZCO and Outlook
    Delete Outlook, rename mapi32.dll, reinstalled

    Attached error log from one of the problem PC's

    Any ideas?
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    If there's a crash, there should be a core dump in %TEMP%\zco-cores. If it's there, and it's not too huge, post it and we can take a look.

  3. #3
    penbrock is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Location
    Anchorage Alaska
    Posts
    17
    Rep Power
    6

    Default

    Looks like I may have fixed this by upgrading to 5.0.18, installing all Outlook updates, and stopping Avast form scanning Outlook

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZCO cannot sync outlook calendar
    By btsang in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 20
    Last Post: 12-04-2008, 02:56 PM
  2. ZCO 5.0.3: Personas do not work with Outlook 2003 SP3
    By mjdl in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 10-27-2008, 08:55 AM
  3. ZCO 5.0.9 - Outlook 2003 SP3, crash when selecting "Sharing" tab in props
    By centrex in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 08-22-2008, 06:26 AM
  4. [SOLVED] Cannot start Outlook 2003 after uninstalling ZCO
    By jcraig in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-05-2008, 03:33 PM
  5. Outlook 2003 errors with ZCO
    By globalstorm in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 02-08-2008, 11:40 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •