Results 1 to 4 of 4

Thread: dueling add-ins in Outlook

  1. #1
    HarlettODowd is offline New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default dueling add-ins in Outlook

    Has anyone encountered this? You install the Zimbra Connector for Outlook
    (2003 or 2007) and a previously installed, working add-in (in my case Live Meeting 2007 scheduler) ceases to work. This is a pretty consistant melt-down on multiple XPsp3 machines, again with both Outlook 2003 and 2007.

    The problem seems to center around midi and their corresponding DLLs.

    Does Zimbra *need* to be the 400 lb gorilla in the room, or can we all learn how to get along?

    Many thanks!

  2. #2
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    7

    Default

    What version of the ZCO are you using?

    If you could update your profile with the output from:

    zmcontrol -v

    That'll help everyone give you answers tailored more specific to your situation in the future.

  3. #3
    HarlettODowd is offline New Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Sorry. I did a bit of updating.

    For the most part, this is Oulook 2003 SP3 on Windows XP sp3

    using Zimbra Connector for Outlook 5.0.2992.16

    which is conflicting with Microsoft Live Meeting 2007 / Conferencing add-in for Microsoft Office 8.0.6362.128

    HOWEVER

    I have tried this with Outlook 2007 on XP sp3
    I have tried it with Outlook 2003 SP2 on XP sp2
    I have tried it with versions of the Zimbra connector from 12 through 18

    the end result is the same in each case:

    the LM addin works fine *before* you install the Zimbra connector and does not email out the invitation *after* Zimbra is installed.

    Thanks again for looking into this.

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    I also think that the Live Meeting addin causes our addin not to work properly either. I am working on that. Maybe that fix will help this case too. Will let you know.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra and Outlook Sent Items
    By gallimore in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-28-2009, 11:50 AM
  2. Yet another GAL problem with Outlook 2007
    By mozg31337 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 4
    Last Post: 04-08-2009, 01:10 PM
  3. Outlook 2007 Beta Overview
    By GregA in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 19
    Last Post: 03-03-2008, 04:24 PM
  4. Zimbra + Samba LDAP, cannot add winxp
    By fajarpri in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 07-08-2007, 11:45 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •