Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 14 of 14

Thread: [SOLVED] Can't send on behalf of with 5.0.18 ZCO

  1. #11
    Todd B is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    Just FYI,
    I 'll repeat what I said on comment #6. I did try doing as you requested by setting the "Allow sending email from any address" and it still fails to work.

    I backed down the ZCO version to 5.0.15 and it is now working.

    Thanks for you help.

  2. #12
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    It will work. Which user did you set Allow sending from any address on? You should set it on the delegate -- that is the user who is sending on behalf of.

    That being said -- we plan to address this. Hopefully soon we will fix this so you won't have to set that preference anyway.

  3. #13
    Todd B is offline Junior Member
    Join Date
    May 2008
    Posts
    8
    Rep Power
    7

    Default

    You are correct. I was not setting Allow sending from any address on the delegate. I was setting it backwards.

    I am now able to set shared calendar appointments correctly.

    Thanks again for your help.

  4. #14
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    We are having issues with this, and there is a good chance we will back this requirement out. Stay tuned.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Send on Behalf
    By benanthony in forum Administrators
    Replies: 27
    Last Post: 02-23-2010, 03:15 AM
  2. [SOLVED] ZCO 5.0.18 Category icon disappears when Send/Receive
    By ja98 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 6
    Last Post: 07-28-2009, 06:36 PM
  3. [SOLVED] Can't send mails since update to 5.0.18
    By Achim.Theobald in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 07-16-2009, 09:45 AM
  4. Manual 'Send & Receive' using ZCO
    By mlanner in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 07-01-2009, 06:06 AM
  5. Can't send emails from Outlook using ZCO
    By vshah in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 11-20-2006, 10:02 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •