Results 1 to 3 of 3

Thread: [SOLVED] ZCO: GAL Sync issue w/ Outlook 2007

  1. #1
    scatcat is offline Intermediate Member
    Join Date
    Aug 2008
    Posts
    18
    Rep Power
    6

    Unhappy [SOLVED] ZCO: GAL Sync issue w/ Outlook 2007

    Hello,
    I am having trouble to syc GAL with OL2007.
    I do not see any sync errors from SyncIssues folder of Outlook 2007.
    I do not see any errors when I force "Update Global Address Lists" from Outlook2007.
    I am able to send/recieve email, enter calendar entry to outlook,but GAL entry is empty..
    If I use Zimbra Webmail, I can see GAL for the domain.

    Our environment is;
    Zimbra NE version 5.0.14
    Ubuntu 8.04
    2 Servers for MTA/Proxy/AV
    1 server for LDAP/Mailbox
    Multi Domain Configuration
    GAL: Internal

    Zimbra Connector for Outlook:
    Client version 5.0.2931.15
    Server version 5.0.15_GA_2850


    I do not know what to check first...
    I checked other forum entries and checked, but they did not solve the problem.
    Any help is appreciated!

  2. #2
    Srikanth G is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    31
    Rep Power
    5

    Default Problem with GAL Sync for Outlook 2007

    Even I have the same problem here.When I click the send/recieve the GAL sync was failed in the Progress bar

    Please any one can help me in this

  3. #3
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Is this still an issue? If so, enable ZCO logging, do an Update Global Address List and send the log.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra + Funambol Sync4j Code
    By KevinH in forum Mobility
    Replies: 563
    Last Post: 01-16-2010, 02:20 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •