Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 11 to 20 of 29

Thread: Sent items are from "unknown"

  1. #11
    Rich Graves is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    718
    Rep Power
    9

    Default

    No, it is not fixed in zco 5.0.16. We are opting not to install SP2.

    I'm sure that Zimbra knows that we'd like to see the fix already completed and slated for 5.0.17 QA'd and released before the rest of .17, but they've got other issues, and we'd all like to see 6.0, too.

    (Personally, I think this is a fairly cosmetic bug... but I understand that having every single Outlook user call to complain is expensive.)

  2. #12
    lfletche is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2009
    Posts
    9
    Rep Power
    6

    Default

    TerKa-Ming - Looks like the Zimbra guys have scheduled this bug to be fixed in 5.0.17:

    Bug 37146 – Sender shows as "unknown" after applying Outlook 2007 SP2 Hotfix

  3. #13
    henry's Avatar
    henry is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    126
    Rep Power
    8

    Default

    the fix is integrated to 5.0.16 line too.
    So you may ask support to provide latest 5.0.16 ZCO build.
    Regards
    Henry

  4. #14
    irvingpop is offline Member
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Portland, OR
    Posts
    14
    Rep Power
    7

    Default

    Support told me today that they would be publishing a 5.0.16.1 release of ZCO to address this issue on the support portal in "the next day or so".

  5. #15
    iway is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    May 2008
    Posts
    432
    Rep Power
    7

    Default

    We are currently running ZVS server version 5.0.9. Is it possible to give ZCO for Outlook version 5.0.16.1 to our users?

  6. #16
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    5.0.16.1 should now be on the support portal. We don't really recommend that you run it against a 5.0.16 server. I suppose you could try it, but it's much better to upgrade the server.

  7. #17
    jhamilton is offline Junior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    7
    Rep Power
    6

    Default This is caused by a recent Patch, Not SP2

    One of these patches pushed out by Microsoft via Automatic Updates caused this problem sometime over the weekend. I'm not sure of the specific patch, but it's one of the following.

    In case this could help you, here is the list of the updates I applied today:
    KB969897 (for IE7)
    KB969682 (Excel 2007)
    KB969604 (Word 2007)
    KB969559 (2007 Microsoft Office System)
    KB969613 (2007 Microsoft Office System)
    KB969679 (2007 Microsoft Office System)
    KB961501 (Server 2003)
    KB968537 (Server 2003)
    KB970238 (Server 2003)
    KB969907 (Outlook 2007)
    KB970012 (Outlook 2007 Junk Email filter)
    KB969898 (ActiveX killbits for Server 2003)
    KB890830 (Windows MSRT-June 2009)

    Anyone who narrows it down wins the prize! And hopefully it can be uninstalled.

  8. #18
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    There is a 5.0.16.2 version of ZCO, which is our latest. The "Unknown" problem is fixed in there

  9. #19
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

    Default

    I recently installed ZCS 5.0.16 and I was under the impression that ZCO 5.0.16.1 would be in the downloads section of the Admin console.

    This is my version of ZCS: 5.0.16_GA_2921.RHEL5_64_20090429021719 RHEL5_64 NETWORK edition

    a) Is the 5.0.16.1 version of ZCO not included?

    We don't really recommend that you run it against a 5.0.16 server.
    b) Are you recommending upgrade of ZCS from 5.0.16 in order to use 5.0.16.1 and 5.0.16.2?

    c) If so, where is the upgraded version of ZCS? It's not in the Support Portal or linked from it, that I can see.
    Last edited by ewilen; 06-18-2009 at 12:10 PM.

  10. #20
    Rich Graves is offline Outstanding Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Minnesota
    Posts
    718
    Rep Power
    9

    Default

    a) ZCO 5.0.16.2 is on the support portal. They're not re-spinning the ZCS download. You can stick it in /opt/zimbra/jetty/webapps/zimbra/downloads/ if you want.

    b) I'm sure that was a typo... he meant that the previous poster should upgrade ZCS from 5.0.9.

    c) 5.0.16 is latest (you need to get ZCO separately), but 5.0.17 is probably due "soon."

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. .pst migration issues
    By jimklein in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 02-16-2009, 01:55 AM
  2. Finding items shared with a distribution list
    By jurg in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-18-2008, 03:12 AM
  3. 'Deleted Items' & 'Sent Items'
    By bowergo in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-17-2008, 10:18 AM
  4. migrating spamassassin database
    By mauspe in forum Migration
    Replies: 2
    Last Post: 06-04-2008, 01:07 PM
  5. Replies: 0
    Last Post: 09-08-2007, 03:00 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •