Results 1 to 2 of 2

Thread: Zimbra profile not creating

  1. #1
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    6

    Exclamation Zimbra profile not creating

    I'm setting up a new machine for a user. Something went wrong with the initial setup of her Outlook, so I've been trying to reinstall ZCO. However, it installs, but I get the message that the Outlook Zimbra profile cannot be created successfully. I've tried using the ZCO 5.0.3 and 5.0.12 but nothing's working so far.

    Help! I've got to get this going ASAP.

  2. #2
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    6

    Default

    I think I got it. Outlook was coming up with its' own startup page. I chose to setup with a 3rd party server and Zimbra was listed there. I chose it, filled in the server and user data, restarted Outlook, and it's off and running.

    Sometimes after installing ZCO, Outlook pops up the window to enter the server data. It just wasn't doing that this time.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. slapd message error
    By smoke in forum Administrators
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2008, 03:23 PM
  2. [SOLVED] Install Problem in Ubuntu 6.06 Server
    By xtimox in forum Installation
    Replies: 16
    Last Post: 03-27-2008, 09:36 AM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  5. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •