Results 1 to 3 of 3

Thread: Issues with Outlook Connector with 2007 and Vista

  1. #1
    matrix200 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default Issues with Outlook Connector with 2007 and Vista

    Hi all.

    We are currently testing Zimbra as a replcement for our Cyrus/Postfix combo.
    There is a strange issue at one of the computers with Outlook connector plugin.

    If a user logs in with a different profile (not the Zimbra one) then after a while his imap mailbox dissappears (usually takes a few minutes).
    This is a Vista 32bit with Office 2007 installation.\
    We haven't tried to setup his account within his Zimbra profile though to verify if that would work.

    This doesn't happen with Windows XP with Office 2007 on other machines which we also are testing the connector on.


    If Zimbra sharing plugin is disabled then the issue doesn't happen anymore.

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,492
    Rep Power
    56

    Default

    Please don't post duplicate messages in the forums, one is enough.

    Please update your forum profile with the output of the following:

    Code:
    zmcontrol -v
    Which release of the Outlook Connector is this?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    matrix200 is offline Junior Member
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Israel
    Posts
    6
    Rep Power
    6

    Default

    Hi phoenix.
    I do apologize for messing up the rules (If there is a way to delete the other post I will delete it).
    Here is the version information :
    Outlook Connector :5.0.2893.13
    Server: 5.0.12_GA_2790
    I have also updated the profile with zmcontrol -v as you suggested.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook 2007 can't find ical
    By superboer12 in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 02-18-2011, 04:17 PM
  2. Outlook 2007 on Vista Enterprise error message
    By Sumirko in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 01:26 PM
  3. Vista and Outlook 2007
    By Bernardo in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 09-16-2008, 12:56 PM
  4. [SOLVED] ZCO and Outlook 2007 on Vista
    By DJ Ghost in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2008, 06:27 PM
  5. iPhone - iTunes - Outlook 2007
    By jan.dubber in forum Zimbra Mobile
    Replies: 10
    Last Post: 03-13-2008, 03:55 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •