Page 1 of 4 123 ... LastLast
Results 1 to 10 of 32

Thread: Outlook\Connector Errors

  1. #1
    JimBobCook is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    6

    Default Outlook\Connector Errors

    ive attached 3 errors 1 of my users keep getting, ive done a complete re-install of windows and changed his laptop with no avail, ive got the 5.0.2706.9 outlook connector and 5.0.9 on the server, yet a simple restart of outlook solves all these problems, any ideas?

    Outlook error1.JPG

    Outlook error2.JPG

    Outlook error3.JPG
    Last edited by JimBobCook; 11-10-2008 at 04:42 AM.
    Heavy Metal Ftw

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,486
    Rep Power
    56

    Default

    Some details of your Zimbra version and Outlook Connector version would help, please update your forum profile with the output of the following command:

    Code:
    zmcontrol -v
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    I am receiving the same errors. Attached are the two log files captured by the ZCO logging utility. I am also attaching a sysinfo text file. I have to constantly shutdown Outlook and start it back up then the error happens again after about 10 minutes.
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,486
    Rep Power
    56

    Default

    The answer to the questions in the post above yours would help.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Bill,

    I don't have acces to run the zmcontrol command. Is there another way to get you this info?

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,486
    Rep Power
    56

    Default

    Enter the following into the Web UI search bar:

    Code:
    $set:get version
    then hit enter.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Here are the results...

    Client Version: 5.0.9_GA_2533.RHEL5_64
    Client Release: 20080814234009
    Build Date: 20080814-2350

  8. #8
    JimBobCook is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    6

    Default

    Sorry for the wait heres your info

    Client Version: 5.0.9_GA_2533.RHEL5
    Client Release: 20080815101705
    Build Date: 20080815-1026
    Heavy Metal Ftw

  9. #9
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Bill, any chance to help out here? This has been real bad and almost making ZCO unusable...

  10. #10
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    ZCO log has this:

    Zimbra::Sync::Synchronizer::PullServerChanges: Response is soap error exception (account.ACCOUNT_INACTIVE).

    One of the stores (Michael Miller) seems to be an inactive account.

    Also, you might try getting rid of the desktop search stuff (search protocol) and see if that helps

Page 1 of 4 123 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •