Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 11 to 20 of 32

Thread: Outlook\Connector Errors

  1. #11
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    I removed the store for the inactive Michael Miller account but the problem is still happening. As far as the desktop search, I am using Microsoft's Windows Search and it is critical to my job.

  2. #12
    jorgemartins is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    I'm having the same problems!!
    My Outlook is always crashing!

    Client Version: 5.0.11_GA_2695_UBUNTU8_64
    Client Release: 20081117023527
    Build Date: 20081117-0253

    Any help would be great.

    Thanks

  3. #13
    Jbrabander's Avatar
    Jbrabander is offline Elite Member
    Join Date
    May 2008
    Location
    Park City, KS
    Posts
    342
    Rep Power
    6

    Default

    Just as a thought...have you tried deleting the mail account from the local machine, and then recreating it? That ought to pull the mail back in fresh.

  4. #14
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Yes, I have tried that but same outcome.

  5. #15
    jorgemartins is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    Thanks for your quick response.
    I'm following your advice at the moment.
    I'll be back with the results.

    Many thanks,

  6. #16
    jorgemartins is offline Intermediate Member
    Join Date
    Dec 2008
    Posts
    21
    Rep Power
    6

    Default

    I've follow Jbrabander advice.
    I'm testing for severall hours and until now no errors.

    Thanks.

  7. #17
    JimBobCook is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    6

    Default

    ive tried a new account, ive tried a new laptop still the same outcome
    Heavy Metal Ftw

  8. #18
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Jim,

    Are you using any search tools like I am that might be contributing to the problem? Microsoft Desktop Search or Google Desktop Search? I use Microsoft Search but I can't live without it to do my job.

  9. #19
    JimBobCook is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2008
    Location
    Uk
    Posts
    67
    Rep Power
    6

    Default

    no im not using any search program i refuse to install the new windows desktop search its a waste of time and space lol
    Heavy Metal Ftw

  10. #20
    edp111 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    16
    Rep Power
    7

    Default

    Still having the problem over here. Anyone know what the latest version of the ZCO connector is?

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •