Results 1 to 7 of 7

Thread: GAL not showing in Outlook 2003

  1. #1
    kaltera is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    France
    Posts
    48
    Rep Power
    7

    Default GAL not showing in Outlook 2003

    Hi,

    I've got a problem with Outlook 2003 and its connector.
    My account is created successfully but the problem is that the GAL is not being showed in the adress book and also when I click the button "To" from an e-mail writing

    I've got Outlook 2003 SP2 with Zimbra Network Edition for information

    Has someone encountered this problem before ?

  2. #2
    alee is offline Former Zimbran
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by kaltera View Post
    Hi,

    I've got a problem with Outlook 2003 and its connector.
    My account is created successfully but the problem is that the GAL is not being showed in the adress book and also when I click the button "To" from an e-mail writing

    I've got Outlook 2003 SP2 with Zimbra Network Edition for information

    Has someone encountered this problem before ?
    what version of ZCO are you using? when you click the "to" button from an email compose form, can you hit the drop down box on the top right corner of the dialog and select the GAL? I think that it will show you your local contacts folder as a default.

  3. #3
    kaltera is offline Partner (VAR/HSP)
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    France
    Posts
    48
    Rep Power
    7

    Default

    I'm using the 5.05 Network Edition

    Well the problem is that I have nothing being showed in the drop down box on top right corner, not even Contacts. Maybe it is a Outlook problem ?

  4. #4
    chh
    chh is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    196
    Rep Power
    9

    Default

    Hi,

    I have the same problem with exactly one user (other users work fine).
    We are currently using 5.0.4

  5. #5
    dstoliker is offline Senior Member
    Join Date
    May 2007
    Location
    Salt Lake City, UT
    Posts
    50
    Rep Power
    8

    Default

    Has anyone found a solution to this issue yet? I have an Outlook 2007 user with the same problem. We're running NE 5.0.7.

  6. #6
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by dstoliker View Post
    Has anyone found a solution to this issue yet? I have an Outlook 2007 user with the same problem. We're running NE 5.0.7.
    I can't duplicate this problem in Outlook 2003 & 2007 connecting to the current Zimbra 5.0.11, I'd suggest trying the Troubleshooting tips from the wiki. If that doesn't help then get a log from the problem user and raise a support case for this problem.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  7. #7
    tdesorbaix is offline Zimlet Guru & Moderator
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Paris, France
    Posts
    367
    Rep Power
    8

    Default

    Since I didn't see any bug about it in the bugzilla I created one for this with the step to reproduce it :
    Bug 34003 – GAL not showing in Outlook

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Accessing GAL via outlook 2003
    By alessio in forum Users
    Replies: 11
    Last Post: 05-10-2012, 12:50 PM
  2. Outlook 2003: Unable to Login
    By SubFreeze in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 04:24 AM
  3. GAL not syncronized with Outlook Connector
    By CatiaL in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 5
    Last Post: 03-31-2008, 12:44 PM
  4. Vista / Outlook 2003 showing mail source
    By ejmcbride in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 02-06-2008, 01:11 PM
  5. GAL not correct for Outlook
    By Richard in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 03-07-2007, 12:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •