Results 1 to 2 of 2

Thread: connector not working

  1. #1
    ay4you is offline Active Member
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    London
    Posts
    47
    Rep Power
    7

    Default connector not working

    Hi
    first i am using outlook 2007 and the connector 5.03 i have created the profile and all all my folders and mail are fine
    but it is not pull my calender and my contact that are shares from someone else
    my boss shared his calendar and contacts with me i can see them in zimbra web interface but cant see them in my out look its not even synchronizing it at all
    any help
    ok i have the calendar but its empty i went to file->open->other User's mailbox and saw the global address book were i clicked on him name and got
    the calendar but it empty any help
    Last edited by ay4you; 04-10-2008 at 08:43 AM.

  2. #2
    alee is offline Former Zimbran
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by ay4you View Post
    Hi
    first i am using outlook 2007 and the connector 5.03 i have created the profile and all all my folders and mail are fine
    but it is not pull my calender and my contact that are shares from someone else
    my boss shared his calendar and contacts with me i can see them in zimbra web interface but cant see them in my out look its not even synchronizing it at all
    any help
    ok i have the calendar but its empty i went to file->open->other User's mailbox and saw the global address book were i clicked on him name and got
    the calendar but it empty any help
    Outlook Troubleshooting Options - Zimbra :: Wiki
    please enable logging including http logging and send it to support.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I got Ubuntu and Zimbra working
    By pacsteel in forum Installation
    Replies: 73
    Last Post: 06-23-2008, 11:41 AM
  2. Zimlets all not working?
    By jadestorm in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 10-28-2007, 07:25 PM
  3. Replies: 6
    Last Post: 10-10-2007, 05:11 PM
  4. Zimbra stoped working overnight
    By vlskip in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 03-07-2006, 01:52 PM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 06:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •