Results 1 to 2 of 2

Thread: problem with outlook connector - attachments

  1. #1
    galezer is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2007
    Posts
    19
    Rep Power
    7

    Exclamation problem with outlook connector - attachments

    we are using 5.02 connector on a hosted server - centos 4.5
    i have a strange problem that occurs only with some clients.
    about 50 users of outlook 2003 complaints that when using even very small attachments from outlook - (even 2 megs) the system crushes and then we need to reinstall outlook connector. when they don't send attachments - all is fine. it happens to some users and the others are all fine. same cos and delivery restrictions to all.

    can it be something with outlook version or windows?

    a second problem lies in outlook 2007. for some reason when some clients that use outlook connector send meeting request - the meeting request crushes outlook - it happens repeatably only fro specific computer - very strange

    please help

  2. #2
    alee is offline Former Zimbran
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    San Jose
    Posts
    406
    Rep Power
    8

    Default

    Quote Originally Posted by galezer View Post
    we are using 5.02 connector on a hosted server - centos 4.5
    i have a strange problem that occurs only with some clients.
    about 50 users of outlook 2003 complaints that when using even very small attachments from outlook - (even 2 megs) the system crushes and then we need to reinstall outlook connector. when they don't send attachments - all is fine. it happens to some users and the others are all fine. same cos and delivery restrictions to all.

    can it be something with outlook version or windows?

    a second problem lies in outlook 2007. for some reason when some clients that use outlook connector send meeting request - the meeting request crushes outlook - it happens repeatably only fro specific computer - very strange

    please help
    there are a couple of things that you might want to do.
    1) get some ZCO log files for both the send with attachments and sending meeting requests
    2) you can attach via WinDbg and generate a core dump and we can also try to see what is happening.

    see the following link:

    Creating a Core Dump from a Running Process using WinDbg - Zimbra :: Wiki

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Intermitent authentication problem through outlook
    By dlevack in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 02-01-2008, 04:08 PM
  2. Outlook appointment invitation problem
    By PNE in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 11-19-2007, 05:10 AM
  3. Sync problem with Outlook Connector
    By prox in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 07-12-2007, 08:04 AM
  4. Outlook Folders transfer problem
    By paul123 in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 2
    Last Post: 05-14-2007, 06:14 PM
  5. Problem in Outlook 2003 with SMTPS
    By m.a.g. in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 03-06-2007, 02:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •