Results 1 to 5 of 5

Thread: Lost Tools > Zimbra Server Rules entry

  1. #1
    mjdl is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default Lost Tools > Zimbra Server Rules entry

    Hello,
    I'm using the latest released connector (ZimbraOlkConnector-5.0.2_GA_1967_5.0.2465.1.msi) with Outlook 2003 (SP3).

    I just noticed that the menu entry for Zimbra server-side rules has vanished from the tools menu.

    How do I get it back? I tried repairing, then uninstalling/reinstalling the connector, but no luck.

    The menu entry is not present in the "Customize" tools in Outlook either.

    Weird. The connector is otherwise working.

    Any suggestions appreciated.

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Sounds like the sharing addin may be gone. Check out this post:

    Zimbra pieces do not appear in Outlook 2007

  3. #3
    mjdl is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    Sounds like the sharing addin may be gone. Check out this post:

    Zimbra pieces do not appear in Outlook 2007
    Thank you for the suggestion to reregister the add-in. I tried it, but no dice when restarting Outlook 2003.

    What's odd is that the entry to check my Zimbra storage quota is still in the "Tools" menu and functioning correctly. Bizarre.

  4. #4
    mjdl is offline Intermediate Member
    Join Date
    Feb 2008
    Posts
    17
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    Sounds like the sharing addin may be gone. Check out this post:

    Zimbra pieces do not appear in Outlook 2007
    Thanks for the suggestion to reregister the add-in. I tried it, but no dice when I restarted Outlook 2003.

    The "Tools" menu entry for checking the Zimbra storage quota has all the while remained present and functioning...

  5. #5
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    The fact that the quota item still works means the addin is probably fine. The Tools -> Zimbra Server Rules menu item has an icon -- perhaps there is a problem loading it. If you enable ZCO logs and post them, I could check on that.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  2. Replies: 13
    Last Post: 07-20-2007, 03:21 AM
  3. Replies: 8
    Last Post: 02-27-2007, 04:10 AM
  4. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM
  5. Certify Error on (re)install
    By rodrigoccurvo in forum Installation
    Replies: 4
    Last Post: 09-23-2005, 09:04 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •