Results 1 to 8 of 8

Thread: Connector GUI and Port textbox

  1. #1
    stich86 is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default Connector GUI and Port textbox

    hi guys..
    i'm trying to install ZOTK with Outlook 2003 (and try the BES connector),
    but with all two, when i setup the connector i've only the server textbox and the checkbox for security connection, but i don't have the port textbox..

    anyone can explain why i cannot get it?!?

    thanks!

  2. #2
    stich86 is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default

    anyone?!?

    please is urgent, i cannot use the BES plungin for the same error

  3. #3
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    There is no port text box in 5.0. Just append with a colon in the server name text box.

    For example: myserver.com:443

  4. #4
    stich86 is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    There is no port text box in 5.0. Just append with a colon in the server name text box.

    For example: myserver.com:443
    doesn't work
    it tell me everytime "you account cannot be validated", but when i try with the connecto 4.5 (that has the textbox) the mail works..
    what the hell?!? i'm becoming crazy...
    Last edited by stich86; 02-19-2008 at 10:18 AM.

  5. #5
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Well -- what error do you get? Does it just say it can't authenticate? Maybe you can attach a screen shot, and/or tell me what you are keying into this dialog.

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Didn't see the rest of your message. So tell me the values you are keying in -- both for 4.5 that works, and for 5.0 that doesn't.

  7. #7
    stich86 is offline Special Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    123
    Rep Power
    7

    Default

    Quote Originally Posted by fsiegel View Post
    Didn't see the rest of your message. So tell me the values you are keying in -- both for 4.5 that works, and for 5.0 that doesn't.
    i've those parameters:

    server: myserver.net
    normal port: 7070
    secure port: 7443

    when i try to use the connector 4.5, i can put the port into the textbox and the authentication goes fine..

    in the 5.0 versione, if i put the colum at the end of the nameserver, i can see on the server the request (via tcpdump) but the connector tell me that "Your username cannot by authenticated by Zimbra Server", that is false, because with 4.5 works..

  8. #8
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default

    Well -- I'm sure this has nothing to do with the fact that we got rid of the port box. So if you enter myserver.net:7443 (with use secure checked) or myserver.net:7070 (with use secure not checked), and all the other values are the same, you get the auth error?

    Please enable logging and post the ZCO log.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. zmclamdctl is not running after upgrade
    By Darren in forum Installation
    Replies: 24
    Last Post: 10-10-2008, 09:10 AM
  3. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  4. Getting problems in FC4 while instalation
    By kitty_bhoo in forum Installation
    Replies: 13
    Last Post: 09-12-2006, 10:34 PM
  5. Help Please... Zimbra error message too slow...
    By nazeeronline in forum Installation
    Replies: 20
    Last Post: 09-06-2006, 05:35 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •