Results 1 to 3 of 3

Thread: Outlook 2003 errors with ZCO

  1. #1
    globalstorm is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Yellowknife NT Canada
    Posts
    26
    Rep Power
    9

    Default Outlook 2003 errors with ZCO

    Using Outlook 2003 with ZimbraOlkConnector-5.0.1_GA_1900_5.0.2450.1.msi on XP Pro. Had all working using previous version of ZCO. Installed Outlook 2007 - had many problems. Switched back to OL2003. Got errors similar to what is attached. Have tried nwer releases of ZCO as they can out, but still errors. Finally decided to try to resolve this - without a clean install of XP and Office *s*.

    I have attached Outlook errors (get one after the other) as well as the ZCO install log.

    Cheers
    Kirby
    Attached Images Attached Images
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    sam
    sam is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Aug 2005
    Posts
    821
    Rep Power
    11

    Default

    Have you run the repair option on the ZCO installer?
    Sam Khavari

    :: :: [ Zimbra ] :: :: [ Bugzilla ] :: :: [ Product Portal ] :: :: [ Wiki ] :: :: [ Downloads ] :: :: [ . ] ::

  3. #3
    globalstorm is offline Active Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Yellowknife NT Canada
    Posts
    26
    Rep Power
    9

    Default

    Dozens of times over the course of the last several months as I have tried newer versions of the ZCO. The only thing I have not done since the OL2007 install/uninstall is wipe the hard drive and do a clean install of Windows.

    Kirby

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook 2003: Unable to Login
    By SubFreeze in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 04:24 AM
  2. Multiple Outlook Errors
    By iheffernan in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 01-31-2008, 02:30 PM
  3. Sent e-mails aren't actually sent (Outlook 2003, ZCO 4.5.5)
    By ILLCOMM in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 8
    Last Post: 10-01-2007, 03:16 PM
  4. Outlook 2003 on Terminal Services not joyful...
    By techrat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2007, 02:30 PM
  5. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •