Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 11

Thread: No Connector to be found...

  1. #1
    edunn@adpt is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default No Connector to be found...

    I do not have the outlook connector in my Administration Console Downloads section... it is missing..

    I recently upgrade to Zimbra 5.5.10...

    Any ideas or thoughts?

    Eric

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Hi Eric,
    I just saw your support case come in. I noticed that you might be running the open Source edition.

    Can you please post the output of zmcontrol -v

  3. #3
    edunn@adpt is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Here is the response: Release 4.5.10_GA_1575.RHEL4_20071116233533 RHEL4 NETWORK edition.

    We are running 3 instances for Zimbra - 2 Open Source and a Clustering of the Network edition.

    Eric

    Is there a way to tell which version the Admin Console is on?
    Last edited by edunn@adpt; 12-13-2007 at 01:07 PM.

  4. #4
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Quote Originally Posted by edunn@adpt View Post
    Here is the response: Release 4.5.10_GA_1575.RHEL4_20071116233533 RHEL4 NETWORK edition.

    We are running 3 instances for Zimbra - 2 Open Source and a Clustering of the Network edition.
    So is that 3 ldap instances?
    Or 2 ldaps? - like 100NE for ZCO/iSync/Mobile/etc & 1000FOSS
    Is that 4 servers? (you did say clustering on the NE)
    Going out through a common mta or something?
    It might help if you listed what was running on each physical box/vm.

    On the NE box where you just ran zmcontrol -v go to https://IPofNEbox:7071 (I'm guessing that's an ldap and mailstore at the very least)

    Quote Originally Posted by edunn@adpt View Post
    Is there a way to tell which version the Admin Console is on?
    In the admin console itself you can find the version info by going to help > 'about zimbra version' button.

  5. #5
    edunn@adpt is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Sorry, I guess I should have been a bit clearer..

    Ok,

    We have 3 complete instances of zimbra running:
    2 open source - one is a lab and the other for voice mail. Both have there own Ldap and mailstore.
    Then we have the network edition running an One + One Cluster Environment running with it's own Ldap and mailstore on two servers sharing a mount on a NAS.

    I have been able to find the Outlook connector looking on the server directly in
    /opt/zimbra/apache-tomcat-5.5.15/webapps/zimbra/downloads/ .

    It is not showing up in the Administration Console, but is there...

    Doesn't matter which browser or os .. just does not show up in the GUI.

    Eric
    Last edited by edunn@adpt; 12-14-2007 at 09:09 AM. Reason: updating data

  6. #6
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    I thought it might be a system setup something like that
    Anyways, does it shows up properly if you go http://server/downloads/index.html ?

  7. #7
    edunn@adpt is offline Junior Member
    Join Date
    Oct 2007
    Posts
    9
    Rep Power
    7

    Default

    Yes, it list all of the downloads this way. Something in Zimbra is not allowing in the Administration Console...

  8. #8
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    Ok, be sure to add a note to the support case or link to this page so that they know you at least found the connector.
    Personally, I might just wait to see if the links re-appear whenever you get a chance to do a restart or in the next upgrade (yes I know you just did an upgraded to 4.5.10).
    Last edited by mmorse; 12-14-2007 at 05:39 PM.

  9. #9
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,292
    Rep Power
    13

    Default

    Sometime the full page is empty.
    Sometime some links are missing.

    Sometime it re-appears after a tomcat restart.
    Sometime it re-appears after a browser restart.
    Sometime it re-appears after a browser cache clear.

    Several customers got this behaviour and we were unable to determine a precise way to fix it.
    Thus, we give them the "direct" URL : http://server/downloads/index.html

  10. #10
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    20

    Default

    How often is the full/entire page empty?
    Is it just the NE related stuff that goes missing most of the time?
    If the link is there but wrong examine /opt/zimbra/tomcat/webapps/zimbraAdmin/WEB-INF/classes/msgs/ZaMsg.properties for CONNECTOR_DOWNLOAD_LINK.
    Are the relevant com_zimbra_domainadmin zimlet sections getting messed up & thus not displaying NE related download links?
    Do we have a bug open on this?
    Last edited by mmorse; 12-14-2007 at 05:40 PM.

Page 1 of 2 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 10-04-2007, 03:20 PM
  2. Replies: 5
    Last Post: 08-02-2007, 04:55 PM
  3. Replies: 5
    Last Post: 03-01-2007, 03:20 AM
  4. Replies: 16
    Last Post: 11-29-2006, 10:36 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •