Results 1 to 2 of 2

Thread: Uninstall of old Olk Connector fails after asking for old msi file

  1. #1
    Paul Morgan is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    UK
    Posts
    1
    Rep Power
    7

    Default Uninstall of old Olk Connector fails after asking for old msi file

    Hello,
    one of my team upgraded the boss to Outlook 2007 yesterday. Since then he's been getting the "MAPI was unable to load the information serverice LSMSSP.DLL" error.

    I deduced that the new install of outlook somehow has lost the connector but but was still using the Zimbra mail account - hence the LSMSSP.DLL error.

    I tried installing the latest connector from the file "ZimbraOlkConnector-4.5.9_GA_1451_4.5.402.msi" however it attempts to uninstall the previous one. At this point it complains that it can't find the msi file (ZimbraOlkConnector-4.5.4_GA_762_4.5.189.msi) and asks me to locate it. However the file is not available on our system and I can't find anywhere to download it from.

    When I attempt an uninstall from Windows XP Add/Remove Programs the same thing happens.

    Does anyone have any ideas?

    I thought I'd post here before wading in with regedit.

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,502
    Rep Power
    57

    Default

    Welcome to the forums.

    Try the details in this post.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook 03 - Connector Issue
    By Sonny Ali in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 9
    Last Post: 09-06-2007, 10:35 AM
  2. centos 5 zimbra 4.5.6 no statistics
    By rutman286 in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 08-14-2007, 09:30 AM
  3. Opensource backup Question.
    By nfear24 in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 03-31-2007, 11:47 PM
  4. Traslation SVN tree status
    By meikka in forum I18N/L10N - Translations
    Replies: 7
    Last Post: 02-13-2007, 11:13 AM
  5. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •