Results 1 to 5 of 5

Thread: Mails not synced to Outlook

  1. #1
    chh
    chh is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    196
    Rep Power
    9

    Default Mails not synced to Outlook

    Hi,
    I have a user with the following problem.
    When he logs in he does not get email (or at least not all email) delivered to Outlook.
    When he logs in to Zimbra web frontend he sees all his mails, and shortly after that they are delivered to Outlook as well. From then on it works fine.
    I attach a zip with the logs from this morning.

    Thanks for any help

    Christian
    Attached Files Attached Files

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    What happens if he opens Outlook and hits the Send/Receive mail, does it get updated? What happens if he just leaves Outlook, do they evenmtually sunch? Does it only happen for one user?

    Network Edition running on an unsupported operating system, tut tut.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    chh
    chh is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    196
    Rep Power
    9

    Default

    As far as i know from the user neither restarting Outlook nor pressing the Send/Receive-Button helps.
    I had it for another user, but only once, there a logout/login helped.

    Yes I admit we are running it here on CentOS (without real problems so far) and I am proud of it ;-).
    Of course at my customers sites (and this is a customers problem) we use supported OSes.

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,566
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by chh View Post
    As far as i know from the user neither restarting Outlook nor pressing the Send/Receive-Button helps.
    I had it for another user, but only once, there a logout/login helped.
    In that case, what operating system are they using for their server and their client?

    Quote Originally Posted by chh View Post
    Yes I admit we are running it here on CentOS (without real problems so far) and I am proud of it ;-).
    Me too.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    chh
    chh is offline Advanced Member
    Join Date
    May 2006
    Posts
    196
    Rep Power
    9

    Default

    Server is RedHat 5 in a 32 bit install
    Clients are fresh Windows XP SP2 installs, Outlook 2003 with SP2 as well.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Mails with Outlook
    By boka66 in forum Administrators
    Replies: 9
    Last Post: 04-18-2007, 01:31 AM
  2. Outlook connector sync errors on 4.5.1
    By russgalleywood in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 10
    Last Post: 02-26-2007, 10:38 AM
  3. Replies: 2
    Last Post: 09-30-2006, 06:50 PM
  4. cannot receive mails to outlook
    By raghu in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2006, 07:48 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •