Results 1 to 7 of 7

Thread: Forcing Outlook 2003 to 'refresh'

  1. #1
    vandehey is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73
    Rep Power
    8

    Default Forcing Outlook 2003 to 'refresh'

    Hello, a recent domain migration forced me to create new mail profiles. These new profiles are hooked up with with the zimbra outlook connector. Of the 20 machines I did yesterday, they were all fine except for a couple. On 3 machines, Outlook is not pulling in messages/calendar/etc. I know that it made a successful connection, because the folder listing in Outlook updated, and pulled some custom folders. For example, a user has a folder in Zimbra called 'payroll'. This folder displays in outlook, so I know that it made a successful connection to the server.

    However, the inbox is empty. Calendar is empty. Hitting send/receive lists the progress as 'processing'. Any suggestion on how to force things to refresh and start pulling data?

    Thanks for the help.

  2. #2
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default Forcing Outlook 2003 to 'refresh'

    Sounds like we need to see a ZCO log for one of these users. Please send us one.

  3. #3
    vandehey is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for the reply. I have attached the log to this post. Let me know if there are any problems with the attachments, and I'll copy/paste them into a message here.

    -Jeff
    Attached Files Attached Files

  4. #4
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default Forcing Outlook 2003 to 'refresh'

    I had no problem with the attachment, but it looks like HTTP logging is not enabled. It looks like the responses are way too small, but without HTTP logging I can't tell what's coming over the wire.

    Can you log it again, this time enabling HTTP logging? Also, you might want to send me the log for a user that works correctly, although that's not as important.

    Thanks

  5. #5
    vandehey is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73
    Rep Power
    8

    Default

    Thanks for the info, I have http logged now. Would it be possible for me to PM you this log? I would rather not post it publicly.

    Thanks,
    Jeff

  6. #6
    fsiegel is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2006
    Posts
    1,334
    Rep Power
    10

    Default Forcing Outlook 2003 to 'refresh'

    Sure -- send me a PM.

  7. #7
    vandehey is offline Senior Member
    Join Date
    Mar 2007
    Posts
    73
    Rep Power
    8

    Default

    PM sent. Please advise on how to proceed.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook 2003: Unable to Login
    By SubFreeze in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-07-2009, 04:24 AM
  2. calendar alerts not popping up in outlook 2003
    By reza225 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-29-2007, 09:42 AM
  3. Outlook 2003 on Terminal Services not joyful...
    By techrat in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 1
    Last Post: 06-18-2007, 02:30 PM
  4. Outlook 2003 crashes after connector is installed
    By chrisgru in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 21
    Last Post: 05-02-2006, 09:52 AM
  5. Activesync w/ Outlook Connector Kills Outlook
    By jnetman1 in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 04-27-2006, 11:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •