Results 1 to 3 of 3

Thread: New Mail Notification

  1. #1
    Rextechnologies is offline Starter Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Lusaka
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default New Mail Notification

    Hello folks,!!!
    I installed the zco 4.5.6 update I have 2 users complaining that the mail icon in the sysem tray no longer appears. Anybody know why? I have made sure that the appropriate settings are set under tools i.e options.

    Any help is appreciated...

    Rex.

  2. #2
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    Hello, welcome to the forum.

    This is a known bug, a bit of search in the forum (and bugzilla) would have shown it to you.

    Read this thread : http://www.zimbra.com/forums/outlook...-new-mail.html

  3. #3
    mmorse's Avatar
    mmorse is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    USA
    Posts
    6,242
    Rep Power
    21

    Default

    Now there's no support for this but if you want:

    Login to your support portal
    support menu>pre-release downloads>4.5.7 pre-release> connector for outlook(zco)
    currently ZimbraOlkConnector-4.5.7_GA_1140_4.5.324.msi

    Some of the things addressed:
    Bug 18070: Outlook systray notification not working on 4.5.6
    Bug 6255: Send Mail through Corresponding Office Apps (Word, Excel, etc)
    Bug 17435: Unable to reauthorize in ZCO after changing account name
    Bug 17809: Accepting an appointment shows permission denied dialog
    Bug 18094: intitial sync large mailbox with large external gal causes debug assertion
    Bug 16060: Discrepancies in context menu in calendar shared with Editor role
    Last edited by mmorse; 08-16-2007 at 07:09 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  3. DynDNS and Zimbra
    By afterwego in forum Installation
    Replies: 30
    Last Post: 04-01-2007, 03:34 PM
  4. Tomcat broken after upgrade to 4
    By dotslashroot in forum Migration
    Replies: 13
    Last Post: 01-31-2007, 06:05 PM
  5. Mail not getting to mail boxes
    By ehults in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-31-2005, 09:24 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •