Results 1 to 2 of 2

Thread: OpenMsgStore failed

  1. #1
    timbooktwo is offline Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Posts
    7
    Rep Power
    4

    Default OpenMsgStore failed

    Hi,

    after some trouble with BES installation with ZCB, now BES is running. Yes running, but nothing more.
    I can see "some" users, not all and the main problem is the error in AgentLog: OpenMsgStore failed. I can see, that the ETP message arrives at users mailbox, but BES don't pick the message up. I have set the BESAdmin to GlobalAdmin and assigned to "Allow sending email from any address". But it doesn't work.
    I know from BES for Exchange installations, that a couple of permissions have to be set on exchange if the BES works. But should BES Admin under Zimbra really works with the less permissions?

    thanks for any help.

  2. #2
    sgala is offline Starter Member
    Join Date
    Aug 2011
    Posts
    1
    Rep Power
    3

    Default

    did you resolved your problem?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-13-2013, 02:36 AM
  2. Install Zimbra 6.0.8 x64 on Debian Lenny Fail
    By Titi974 in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 10-21-2010, 05:47 AM
  3. Problem with Mail Server - Need help!
    By joeleo in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 03-04-2008, 12:03 PM
  4. My Zimbra server down ... please help :)
    By frankb in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 12-12-2007, 11:29 AM
  5. Lotus migration
    By babou in forum Migration
    Replies: 15
    Last Post: 03-05-2007, 10:33 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •