Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: Yet another Device Activation Problem

  1. #11
    mozg31337 is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    London
    Posts
    40
    Rep Power
    6

    Default

    Abhullar, thanks.

    I've opened the support case, attached the log files and included the link to this post. The Support Case is 00041371. Please let me know if you need anything else. my email is andrei -at- arhont -dot- com, also, please CC my colleague at kos -at- arhont -dot- com.

    Many thanks

  2. #12
    mozg31337 is offline Active Member
    Join Date
    Apr 2009
    Location
    London
    Posts
    40
    Rep Power
    6

    Default

    Solved the problem by using Outlook 2003 instead of Outlook 2007.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. [SOLVED] BES Activation problem
    By cubit in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 20
    Last Post: 01-11-2011, 01:58 PM
  2. [SOLVED] BES device activation: server not responding
    By krabina in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 6
    Last Post: 01-15-2009, 08:17 AM
  3. [SOLVED] Error running mailboxd after script backup
    By ttortosa in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 10-22-2008, 01:33 AM
  4. device activation multi-node
    By roblewis in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 0
    Last Post: 10-09-2008, 08:36 AM
  5. BES Device Activation Problems...and more.
    By alee in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 1
    Last Post: 08-21-2008, 10:13 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •