Results 1 to 9 of 9

Thread: [SOLVED] Perl: symbol lookup error - ZCS Patch 7.1.1

  1. #1
    lespaul20 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] Perl: symbol lookup error - ZCS Patch 7.1.1

    I attempted to install the recently released patch for 7.1.1 on a system just updated to Release 7.1.1_GA_3196.RHEL5_64_20110527001604 RHEL5_64 NETWORK edition but I received this error:

    perl: symbol lookup error: /opt/zimbra/zimbramon/lib/x86_64-linux-thread-multi/a
    uto/Cwd/Cwd.so: undefined symbol: Perl_Gthr_key_ptr

    Any ideas on what's causing it and how to solve it?

    I manged to post this in the wrong forum. Please move.
    Last edited by lespaul20; 06-29-2011 at 07:22 AM. Reason: Posted in wrong forum.

  2. #2
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    I do not see this problem with 7.1.1 latest patch installation.

    It seems that the version of perl was upgraded w/ the new distro and new version seems to be incompatible with old.
    ~=Prashant=~

  3. #3
    lespaul20 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    So would upgrading perl solve this?

  4. #4
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    What is the perl version you are having?
    ~=Prashant=~

  5. #5
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    [zimbra@domain ~]$ perl -v

    This is perl, v5.8.8 built for x86_64-linux-thread-multi
    ~=Prashant=~

  6. #6
    lespaul20 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    perl -v

    This is perl 5, version 12, subversion 1 (v5.12.1) built for x86_64-linux



    I think this is my problem.
    Last edited by lespaul20; 06-29-2011 at 02:20 PM.

  7. #7
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,473
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by lespaul20 View Post
    perl -v

    This is perl 5, version 12, subversion 1 (v5.12.1) built for x86_64-linux

    I think this is my problem.
    That's the most likely reason. Where did you get that version from?
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    prashant's Avatar
    prashant is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Jul 2007
    Posts
    343
    Rep Power
    8

    Default

    Yeah it seems...give a try with 5.8.8.
    ~=Prashant=~

  9. #9
    lespaul20 is offline Intermediate Member
    Join Date
    Jul 2010
    Posts
    18
    Rep Power
    5

    Default

    Quote Originally Posted by phoenix View Post
    That's the most likely reason. Where did you get that version from?
    It was the reason. I'm not sure where it came from, it was installed in /usr/local/bin and since it's before /usr/bin in the path it was causing the problem.

    Thanks for the help.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra Crashes every day
    By feiticeir0 in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-13-2011, 06:53 AM
  2. ZCS 7.1.1 and 6.0.13 Patch 2
    By GregA in forum Announcements
    Replies: 0
    Last Post: 06-28-2011, 03:17 PM
  3. [SOLVED] Amavisd-Postfix RCPT TO Takes a long time
    By samuraii in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-11-2009, 03:34 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •