Results 1 to 7 of 7

Thread: Change MTA Settings in Zimbra Appliance

  1. #1
    djpic is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default Change MTA Settings in Zimbra Appliance

    HELP!!

    I am trying to change my MTA trusted networks on my Zimbra Appliance but when clicking on the server and then in the MTA tab, I can see the MTA Trusted Networks field but it is read-only! Please help me be able to change it...

    Thanks.

  2. #2
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by djpic View Post
    HELP!!

    I am trying to change my MTA trusted networks on my Zimbra Appliance but when clicking on the server and then in the MTA tab, I can see the MTA Trusted Networks field but it is read-only! Please help me be able to change it...

    Thanks.
    did you tried from cli?

  3. #3
    djpic is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    How do you do it from the CLI?

  4. #4
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by djpic View Post
    How do you do it from the CLI?
    please check this url for details

    ZimbraMtaMyNetworks - Zimbra :: Wiki

  5. #5
    djpic is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    I tried running 'postconf' and I get "postconf is currently not installed. Also when I try to run zmprov I get "command not found"

  6. #6
    Saturdays is offline Advanced Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    198
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by djpic View Post
    I tried running 'postconf' and I get "postconf is currently not installed. Also when I try to run zmprov I get "command not found"
    did you tried it as zimbra user?

  7. #7
    djpic is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    10
    Rep Power
    6

    Default

    How do you try it as zimbra user?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Issues after upgrading from 6.0.10 to 7
    By rhorist in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-25-2011, 08:38 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •