Results 1 to 7 of 7

Thread: Connection refused (port 10024)

  1. #1
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default Connection refused (port 10024)

    Nov 17 11:26:18 tusd-exch01 postfix/smtp[4507]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Nov 17 11:26:18 tusd-exch01 postfix/smtp[4508]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Nov 17 11:32:15 tusd-exch01 postfix/smtp[8380]: C326360C1C: to=<jholder@tombstone.k12.az.us>, relay=none, delay=3, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)


    Hi, I have this error in my zimbra.log

    Any ideas? I can't receive some mail.
    Last edited by jholder; 11-17-2005 at 11:32 AM.

  2. #2
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    amavisd-new seems to be down. Try to restart.

  3. #3
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    How do I restart
    amavisd-new?

    john

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor
    How do I restart
    amavisd-new?

    john

    zmcontrol restart antivirus

  5. #5
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Did I do something wrong?
    Unknown command

    Release 3.0.M1_21.FC3_20050920155949_ installed Thu Nov 17 11:57:27 2005

    /opt/zimbra/bin/zmcontrol [-v -h -d -H <host>] command [args]

    -v: display version
    -h: print usage statement
    -d: debug
    -H: Host name (localhost)

    Command in:
    maintenance Set maintenance mode for this server
    reload
    shutdown Shut down all services and manager on THIS host
    start Startup manager and all services on THIS host
    startup Startup manager and all services on THIS host
    status Returns services info for named host
    stop Stop services on this host

  6. #6
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    I forgot it doesn't have restart. Just run stop then start.

  7. #7
    andreychek is offline Special Member & Volunteer
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Harrisburg, Pennsylvania
    Posts
    155
    Rep Power
    9

    Default

    Quote Originally Posted by wannabetenor
    Nov 17 11:26:18 tusd-exch01 postfix/smtp[4507]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Nov 17 11:26:18 tusd-exch01 postfix/smtp[4508]: connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused (port 10024)
    Nov 17 11:32:15 tusd-exch01 postfix/smtp[8380]: C326360C1C: to=<jholder@tombstone.k12.az.us>, relay=none, delay=3, status=deferred (connect to 127.0.0.1[127.0.0.1]: Connection refused)
    I discovered this can happen if Amavis doesn't understand one's FQDN. I solved it by setting the $myhostname var in /opt/zimbra/conf/amavisd.conf and /opt/zimbra/conf/amavisd.conf.in, as well as myhostname in /opt/zimbra/postfix/conf/main.cf.
    -Eric
    Last edited by andreychek; 12-16-2005 at 02:27 PM.


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Documents fail to initialize
    By dgcarter in forum Installation
    Replies: 9
    Last Post: 12-18-2007, 12:44 AM
  2. Can not reach https://example.com:7017/zimbraAdmin
    By Max Ma in forum Installation
    Replies: 14
    Last Post: 03-31-2007, 09:14 AM
  3. Replies: 26
    Last Post: 02-12-2007, 07:23 PM
  4. Error on openSUSE 10.1
    By piti in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 11-07-2006, 01:21 PM
  5. Is it started or not
    By kwelipatton in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 03-28-2006, 11:11 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •