Results 1 to 8 of 8

Thread: Error on date search

  1. #1
    iain is offline Loyal Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default Error on date search

    When I include the date in an advanced search on the Zimbra web client, I get an error "unable to parse the search query". This happens on ZCS 4.5.1 and 4.5.3. I'm running Firefox 1.5 on Linux.

    It happens whether I select "on", "before" or "after", whichever date I choose and if date is the only criterion for the search or one of several.

    Is this a bug, or am I doing something wrong?

    Iain

  2. #2
    jholder's Avatar
    jholder is offline Former Zimbran
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Thatcher, AZ
    Posts
    5,606
    Rep Power
    20

    Default

    Can you provide a screen shot of the error with your search params in the background?

    Thanks
    john

  3. #3
    iain is offline Loyal Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default

    One screenshot. I'm in the UK and using UK date formats - don't know if that might be connected to it.
    Attached Images Attached Images
    Last edited by iain; 03-13-2007 at 04:42 AM.

  4. #4
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Can you file it in bugzilla with a copy of your screenshot attached, also mention you're using UK date formats (I assume the server is also UK date format?). Thanks.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    iain is offline Loyal Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Manchester, UK
    Posts
    88
    Rep Power
    9

    Default

    Done - bug 15309.

    Cheers

  6. #6
    captainmish is offline Loyal Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Plymouth, uk
    Posts
    93
    Rep Power
    8

    Default same in 4.5.6 NE

    Hello
    Is there any fix for this, I'm getting the same error in 4.5.6 NE on Ubuntu 6.06.
    Cheers,

  7. #7
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by captainmish View Post
    Hello
    Is there any fix for this, I'm getting the same error in 4.5.6 NE on Ubuntu 6.06.
    Cheers,
    Check the status of the above mentioned bug report in bugzilla, vote on it and enter your bug details (as fully as possible) and then send a case in to support@zimbra.com and ask them to attach it to that bug.

    FWIW, I've just tried this on the current release 5 beta 2 and it works correctly.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  8. #8
    MikeStewart's Avatar
    MikeStewart is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Powys/Shropshire border Wales/England
    Posts
    34
    Rep Power
    8

    Default

    I'm still on an old version but found that if I type date: followed by the (UK)date in the seach criteria in, rather than picking from the calendar, it works.

    e.g. date:13/04/2008

    Mike

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 05-14-2009, 04:32 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. [SOLVED] Searching message headers?
    By gkra in forum Users
    Replies: 2
    Last Post: 08-11-2007, 08:26 AM
  4. IMAP Sync and "received" date
    By Zenitram in forum Migration
    Replies: 34
    Last Post: 03-16-2007, 04:34 PM
  5. Replies: 29
    Last Post: 02-18-2007, 07:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •