Results 1 to 5 of 5

Thread: Unable to Reply / Reply All / Forward in search results view....

  1. #1
    dahamsta is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default Unable to Reply / Reply All / Forward in search results view....

    I've searched here and Bugzilla and can't find anything similar, can't believe it's just me. In the new search results view, I'm unable to Reply, Reply All, Forward, etc, either via the buttons at the top of the results, or the right-click menu. I have to double-click an email to bring it up in a popup window and work there. It's starting to bug me now though. Happens in both Firefox and Chrome, haven't tried anything else yet. Anyone else seeing this? This is an install that was migrated to a new server relatively recently, as the previous one was running 32 bit CentOS, and thus Zimbra 7.2; if that's relevant.

  2. #2
    jjohnson is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    86
    Rep Power
    4

    Default

    Quote Originally Posted by dahamsta View Post
    I've searched here and Bugzilla and can't find anything similar, can't believe it's just me. In the new search results view, I'm unable to Reply, Reply All, Forward, etc, either via the buttons at the top of the results, or the right-click menu. I have to double-click an email to bring it up in a popup window and work there. It's starting to bug me now though. Happens in both Firefox and Chrome, haven't tried anything else yet. Anyone else seeing this? This is an install that was migrated to a new server relatively recently, as the previous one was running 32 bit CentOS, and thus Zimbra 7.2; if that's relevant.
    I'm unable to reproduce based on the steps you provided, so the best I can suggest is to open up your browser's developer tools and view the console output when you try to perform the operation to see if there's a javascript error of some kind. Barring that, the other option would be to upgrade to the current 8.0.x version of Zimbra to see if that fixes the issue for you.

  3. #3
    dahamsta is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    I missed a point release, I'll upgrade that once my licence is renewed (in grace atm), hopefully that'll fix it, thanks.

  4. #4
    dahamsta is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    Nope, upgrade to 8.0.6 doesn't. The JS error console says:

    TypeError: appCtxt.getCurrentApp(...).getMailListController is not a function

  5. #5
    dahamsta is offline Senior Member
    Join Date
    Apr 2007
    Posts
    54
    Rep Power
    8

    Default

    Never mind, it was a Zimlet. Not sure which one, but toggling them all off and on fixed it anyway.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 05-16-2010, 02:34 AM
  2. Unable to Reply/Forward sporadically
    By kbob in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 10-08-2009, 08:15 AM
  3. Unable to Compose, Reply or Forward Emails
    By flagplan in forum General Questions
    Replies: 2
    Last Post: 07-02-2008, 08:27 AM
  4. Reply or forward blank
    By dotel in forum Administrators
    Replies: 2
    Last Post: 01-11-2008, 03:31 PM
  5. cannot reply or forward emails
    By rey in forum Users
    Replies: 1
    Last Post: 09-18-2007, 04:15 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •