Results 1 to 3 of 3

Thread: FireFox settings

  1. #1
    William's Avatar
    William is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Middlesex, UK
    Posts
    40
    Rep Power
    8

    Default FireFox settings

    Greetings

    In Firefox 2...

    Admin interface shows blank white (view source shows markup downloaded).

    User interface shows .... We have detected that you are running Netscape 5.0 (Windows; en-US),which is an unsupported browser for the Zimbra Collaboration Suite. ...

    Currently only able to use IE7 Any idea what could be in my Firefox install that prohibits Zimbra from showing?

    Clues appreciated.
    All that glitters .... oh look, a shiny thing

  2. #2
    cdamon is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    Are you using some hacked/rebranded version of FF2? Several of us in the office have been using FF2 for a while with both the web client and the admin client without any problems. It sounds like the version you're using has been altered, at the very least to send a funky User-Agent string.

    -Conrad
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    William's Avatar
    William is offline Active Member
    Join Date
    Jan 2007
    Location
    Middlesex, UK
    Posts
    40
    Rep Power
    8

    Default

    Bingo

    yep - general.useragent.override had a value set

    don't recall setting that and the value seemed reasonable enough - oh well, gone now and all works as it should.

    many thanks.

    Now, please consider the pitfalls of UA sniffing - scnr.

    All the best.
    All that glitters .... oh look, a shiny thing

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Firefox rightclick problem
    By kcolgan in forum Users
    Replies: 11
    Last Post: 08-29-2008, 09:08 PM
  2. Firefox printing problems
    By Cringer in forum Users
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-2008, 02:14 PM
  3. Client Memory Usage
    By jwilso2 in forum Users
    Replies: 13
    Last Post: 07-16-2007, 06:10 PM
  4. Per user spamassassin settings possible?
    By redhat in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-11-2006, 03:51 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •