Results 1 to 3 of 3

Thread: Nice to have: Running Filters Manually

  1. #1
    jimpye is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default Nice to have: Running Filters Manually

    Using Zimbra 8.0.3 via the Web Client.

    I am using a lot of filters to send incoming emails off into folders etc. automatically. However I also have filters which I have created that are in my inactive column so that I can see the email in my inbox. Then when I want to do a mass cleanup I will manually run these inactive filters over the inbox to act on the emails.

    My beef is that I have to move the inactive filter to the active filter list first before manually running it and then move it back out once it is finished.

    Because I have a lot of filters both active and inactive, and because the default behaviour is to place the moved filter at the bottom of the list it is moved into there is a lot of mouse clicks and scrolling going on to manually run filters.

    What I would see as a solution is to allow the manual run of a filter while it is still in the inactive list. So just select the desired inactive filter, click run, select the folder to run the filter over. DONE.

    Thoughts, comments, ideas?

    Cheers
    Jim

  2. #2
    Krishopper is offline Dedicated Member
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Minneapolis MN
    Posts
    777
    Rep Power
    9

    Default

    Submit an RFE in Bugzilla and vote for it.
    01 Networks, LLC / Cybernetik.net
    Zimbra NE and OSS Cloud Hosting
    Shared Web Hosting
    Consulting Services

  3. #3
    jimpye is offline Starter Member
    Join Date
    Mar 2013
    Posts
    2
    Rep Power
    2

    Default

    Cheers for that... Will do. edit: [ Found this bug that mentions this issue, voted for ]

    Maybe a sticky thread for this forum pointing newbies to the Bugzilla for this sort of thing would be good.

    Jim
    Last edited by jimpye; 04-07-2013 at 11:39 AM. Reason: Added Bug for this issue

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. ZMTRAINSA hangs when running manually on one box
    By kazooless in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 05-04-2011, 08:00 AM
  2. It sure would be nice...
    By Bill Brock in forum /etc
    Replies: 7
    Last Post: 05-14-2008, 05:08 PM
  3. Nice job
    By rernst in forum Zimbra Success Stories
    Replies: 1
    Last Post: 01-03-2008, 10:11 AM
  4. It would be nice if...
    By infoweldernick in forum Users
    Replies: 10
    Last Post: 12-27-2006, 04:04 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •