Results 1 to 2 of 2

Thread: windows 7 crash when opening zimbra in internet explorer 9

  1. #1
    fons is offline Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    11
    Rep Power
    3

    Default windows 7 crash when opening zimbra in internet explorer 9

    hello,

    one of our clients is having an odd problem using zimbra.

    when she opens zimbra (8.0.1 Foss) in internet explorer 9 (including all updates) her OS (windows 7, also including all updates) crashes and reboot.
    she can use IE normally without using zimbra. but at the moment she start zimbra or logon to the mailserver windows crash and reboots. no problems when using another browser like firefox.

    on the client side and on the server side there are no events stating any problem.

    and to make it even more strange: when I log in to her windows-account using teamviewer I can see things go wrong, but when I log in to her windows account using RDP IE behaves normally and I can start zimbra and login to any zimbra-account.
    when I login to the hardware as an admin, no problems there, Teamviewer or RDP.

    other clients doesn't have this problem although they are using similar setup (win 7, IE 9, Zimbra 8 FOSS)

    so far I can't see what is going wrong, so if any one have a clue on this, regards Fons

  2. #2
    fons is offline Member
    Join Date
    May 2011
    Location
    Amsterdam
    Posts
    11
    Rep Power
    3

    Default

    I found the answer to my problem. its in an update for win7. support.microsoft.com/kb/2670838
    the platform update gets your win7 system ready to use IE10.
    except for a small list of hardware which have problems in the graphics when the update is installed. you guess: the hardware is on that list. lucky enough the update could be rolled back.
    everything works smoothly again.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 10
    Last Post: 08-02-2013, 11:13 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 08-22-2012, 03:46 AM
  3. Replies: 1
    Last Post: 03-01-2010, 02:23 AM
  4. New Internet Explorer Bug?? Zimbra not properly working
    By ingmarfrey in forum Administrators
    Replies: 4
    Last Post: 07-05-2007, 02:52 PM
  5. Internet Explorer 6 with Zimbra UI
    By sebpayne in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 02-28-2006, 02:23 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •