Guys,

I freakin' love using Mutt as an email client. I have my own zimbra server (non-production) running in a linode that works beautifully. I'd like to also use mutt with this server. But I notice that when I launch mutt, after authenticating I see that it gets to this stage and sits there perpetually:

Code:
Selecting INBOX...
I was hoping if I showed you my muttrc someone out there could have an idea as to why this setup isn't working:

Code:
# Automatically log in to this mailbox at startup
set spoolfile="imaps://bluethundr@mail.mydomain.com/"
# # Define the = shortcut, and the entry point for the folder browser
set folder="imaps://bluethundr@mail.mydomain.com/"
# # Use a well-defined SMTP server
set smtp_url="smtps://bluethundr@mail.mydomain.com:465/"
# # Define Zimbra-default folders
set record="=Sent"
set postponed="=Drafts"
# # activate TLS if available on the server
set ssl_starttls=yes
# # always use SSL when connecting to a server
set ssl_force_tls=yes
# # Don't wait to enter mailbox manually
unset imap_passive
# # Automatically poll subscribed mailboxes for new mail
set imap_check_subscribed
# # Reduce polling frequency to a sane level
set mail_check=60
# # And poll the current mailbox more often (not needed with IDLE in post
# 1.5.11)
set timeout=10
# # keep a cache of headers for faster loading (1.5.9+?)
set header_cache=~/.mutt/cache/hcache
# # Display download progress every 5K
set net_inc=5
# # Use emacs (remember to server-start)
set editor="vim"
# # Set From: address
my_hdr From: My Name

Thank you