Results 1 to 4 of 4

Thread: HTML-Mails not fully displayed

  1. #1
    harry12345 is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    31
    Rep Power
    3

    Post HTML-Mails not fully displayed

    Hi,

    we are using "Release 7.1.3_GA_3346.UBUNTU10_64 UBUNTU10_64 NETWORK edition" and I have a problem displaying html-mails.

    When I recieve a mail in html format, the webclient does not display the scrollbars. More over, the height for the content is very low and the height would not be resize when showing the mail in a separate window.

    I have the same problem when using the zimbra desktop (7.1.2) on different operating systems.
    The problem exists on win xp (32-bits), win7 (64-bit), ubuntu 11.10 (32-bit) but not on ubuntu 11.04 (64-bit).

    How could this problem be solved?

    Thanks,
    Harry

  2. #2
    harry12345 is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    31
    Rep Power
    3

    Default

    Am I the only one how has this problem?
    Any solutions out there?

  3. #3
    federico.bertola's Avatar
    federico.bertola is online now Special Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Verona, Italy
    Posts
    153
    Rep Power
    9

    Default

    Maybe this bug can be useful:
    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=69282

    Tomorrow I'll try to find that message (if I can) to add the requested info, maybe you can help with sending your message.
    Federico Bertola
    CTO @ StudioStorti

  4. #4
    harry12345 is offline Active Member
    Join Date
    Dec 2011
    Location
    Germany
    Posts
    31
    Rep Power
    3

    Default

    Thank you, I think you are right that this is a bug.
    Please give me an advise how to send you a private mail or upload the file marked as private.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. sending all mails to smart relay host
    By th27 in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 06-10-2011, 08:57 AM
  2. failed to read html content in webmail HTML mode
    By Frederick Cheung in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-24-2008, 05:32 PM
  3. Replies: 4
    Last Post: 11-13-2007, 09:35 PM

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •