Results 1 to 2 of 2

Thread: Outlook 2007 No receiving

  1. #1
    wolfapache is offline Junior Member
    Join Date
    Sep 2011
    Posts
    6
    Rep Power
    3

    Smile Outlook 2007 No receiving

    I configured email accounts hosted on my zimbra platform. When I do send / receive, Sending is working fine but on receiving I am getting an error.

    Any suggesstions or ideas?

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by wolfapache View Post
    I configured email accounts hosted on my zimbra platform. When I do send / receive, Sending is working fine but on receiving I am getting an error.
    I'm afraid my telepathic skills don't work at the week-end. It might be an idea to post the exact error you're receiving, what type of connection you're using (IMAP or POP) and which version & release of Zimbra you're using.

    Quote Originally Posted by wolfapache View Post
    Any suggesstions or ideas?
    It would also help if you actually posted your questions in the correct forums, this is your second post in the Zimbra Desktop/General Questions forum and neither of them has anything to do with Zimbra Desktop. I'll move them to the correct forum.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Outlook sync client
    By KevinH in forum Zimbra Connector for Outlook
    Replies: 600
    Last Post: 02-28-2011, 08:56 AM
  2. 4.0.4 to 4.5.6 upgrade failed in network edition
    By chenthil in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-27-2007, 09:36 AM
  3. [SOLVED] Simple backup question...
    By dameron in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 08-25-2007, 09:36 PM
  4. 5.0 Install tasks
    By JoshuaPrismon in forum Installation
    Replies: 2
    Last Post: 06-06-2007, 12:18 PM
  5. httpd resident in memory but not accessible
    By AlexanderH in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-11-2007, 09:19 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •