Results 1 to 10 of 10

Thread: Zimbra 7 & Shared Mail Behaviour

  1. #1
    Himanshu is offline Advanced Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    217
    Rep Power
    7

    Default Zimbra 7 & Shared Mail Behaviour

    While forwarding / replying a mail from Shared Mail Folder & When attaching an additional document , user gets an error for permission denied.

    Is there any zmprov setting to enable the same..? As in earlier versions this was not the case.I mean such attachment was allowed.

  2. #2
    Himanshu is offline Advanced Member
    Join Date
    Jan 2008
    Posts
    217
    Rep Power
    7

    Default

    Ok. It has been made to work with a temp fix. I had to share te draft folder
    of the Original User.Not Sure this is the way to go about.But mostly it seems to be a Bug.

  3. #3
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

    Default

    If you think you've found a bug, please file it in Bugzilla Main Page - Zimbra

    Include the bug number here. Thanks.

  4. #4
    steffenm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Rep Power
    5

    Default

    I have been reported the same problem. Haven't found a bug in bugzilla. Is there one for the problem?
    Is there a solution?
    ZCS NETWORK edition 7.1.2 (GA 3268) - Ubuntu 8 LTS 64bit

  5. #5
    SpiderTech is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    I would like to replicate this situation and require some additional information to produce the same environment.

    - What are you sharing permissions?
    - What is the document type? ie .pdf standard text, etc
    - Size of the document?

    Would like to test this against my Zimbra service.

    Best Regards,
    Hosted Zimbra Service and ActiveSync with
    www.SaasHost.net

  6. #6
    steffenm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for your quick answer.

    Here are the informations that you asked for:
    • the user has admin-permissions for the shared folder
    • the problem occured undependend to an attachment also for mails without files attachment


    In bugzilla where I have reported the problem, someone asked if the folders where shared before the upgrade to 7.x. The answer is yes. I will try to delete the share and share it again. Maybe this solved the problem.

    Best regards
    Steffen
    ZCS NETWORK edition 7.1.2 (GA 3268) - Ubuntu 8 LTS 64bit

  7. #7
    SpiderTech is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    Understood, I have set up two accounts in hopes to replicate this issue as we have some users still on the older service.

    Keep us posted.

    Best Regards,
    Hosted Zimbra Service and ActiveSync with
    www.SaasHost.net

  8. #8
    steffenm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Rep Power
    5

    Default

    Ok, I have tested to delete the share and share it again (with manager-rights) but no difference: When I click on "send" I get the error message. The user told me, that it works when she moves the mail to the drafts-folder and send it from there.
    ZCS NETWORK edition 7.1.2 (GA 3268) - Ubuntu 8 LTS 64bit

  9. #9
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    8

  10. #10
    steffenm is offline Trained Alumni
    Join Date
    Apr 2010
    Posts
    29
    Rep Power
    5

    Default

    yes, that's the bug I have reported to this issue.
    sorry for not posting it...
    ZCS NETWORK edition 7.1.2 (GA 3268) - Ubuntu 8 LTS 64bit

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  3. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  4. 3.1 on FC4 problems
    By cohnhead in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 05-26-2006, 11:16 AM
  5. Zimbra server crashed
    By goetzi in forum Administrators
    Replies: 6
    Last Post: 03-25-2006, 01:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •