Results 1 to 4 of 4

Thread: Demo not working

  1. #1
    smies is offline Senior Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Urmond, Netherlands
    Posts
    51
    Rep Power
    9

    Default Demo not working

    I looked at the flash demo and it looked really cool. Then I wanted to try the live demo. I went to the demo page and pushed the 'Skip registration, go to demo' button, and then nothing happend... The browser started loading very long but at the end the 'page not found' error occured. To bad ..

    I hope you can fix it because I would really like to try youre software.

  2. #2
    joshuamorgan is offline Active Member
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    42
    Rep Power
    9

    Default

    it appears that the demo server is down. i can ping demo.zimbra.com, but it wont load in firefox.

    just wait, and i'm sure the problem will be smoothed out.

  3. #3
    dannymacny is offline Starter Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Metuchen, NJ
    Posts
    1
    Rep Power
    9

    Default Demo still down?

    It's October 21st and it appears the demo is still down. I am trying to run it using the firefox browser as well, but I get the same results as the other users who have posted this issue.

  4. #4
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    19

    Default

    Hi all the demo should be up now. We've had lots of traffic on the demo and are trying to scale it out. Also when the site is busy it takes almost a minute to create your account and load all the data so don't be surprised by that.

    Feel free to reply if you still have trouble.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Zimbra ALE and a new preview demo
    By KevinH in forum Announcements
    Replies: 18
    Last Post: 06-20-2006, 04:31 PM
  2. Receiving mail in Demo?
    By Summit in forum Users
    Replies: 3
    Last Post: 03-24-2006, 02:32 PM
  3. Zimbra stoped working overnight
    By vlskip in forum Installation
    Replies: 32
    Last Post: 03-07-2006, 01:52 PM
  4. Any chance for demo scripts?
    By DanCody in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 02-23-2006, 10:51 PM
  5. HTTPS Is Working, HTTP Not Working
    By uh-nu-bu in forum Installation
    Replies: 12
    Last Post: 11-09-2005, 06:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •