Results 1 to 6 of 6

Thread: Could somebody reboot the wiki server?

  1. #1
    nogatesok is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    sydney
    Posts
    1
    Rep Power
    8

    Default Could somebody reboot the wiki server?

    the wiki has been down for ages....

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    It's being looked into.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    robbyt is offline Loyal Member
    Join Date
    Jan 2006
    Posts
    83
    Rep Power
    9

    Default

    bump-bump

  4. #4
    Klug's Avatar
    Klug is offline Moderator
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Beaucaire, France
    Posts
    2,316
    Rep Power
    13

    Default

    It would be nice to validate the translation attachements too...

  5. #5
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,569
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by robbyt
    bump-bump
    It's not necessary to do that, it's being looked at.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  6. #6
    KevinH's Avatar
    KevinH is offline Expert Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    San Mateo, CA
    Posts
    4,789
    Rep Power
    18

    Default

    It's all good now. For those who care... up2date over the weekend caused an update which conflicted with a custom php build we had. This caused segfaults in the apache processes for the wiki. It's been corrected and is now working fine.
    Looking for new beta users -> Co-Founder of Acompli. Previously worked at Zimbra (and Yahoo! & VMware) since 2005.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. initializing ldap...FAILED(256)ERROR
    By manjunath in forum Installation
    Replies: 39
    Last Post: 06-07-2013, 10:27 AM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. Error 256 on Installation
    By RuinExplorer in forum Installation
    Replies: 5
    Last Post: 10-19-2006, 09:19 AM
  5. Replies: 18
    Last Post: 03-20-2006, 02:22 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •