Results 1 to 3 of 3

Thread: Cannot view or download .txt attachments within the Zimbra Webui (Ajax) version

  1. #1
    bradhpromed is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default Cannot view or download .txt attachments within the Zimbra Webui (Ajax) version

    I am currently running Zimbra 6.0.8_GA_2661.NETWORK and have noticed that only one particular daily email from one person which always includes a .txt attachment for a report does not display under the zimbra webui (ajax version). The attachment can be previewed and downloaded via any other email client whether it be Outlook, Thunderbird, IMAP, etc and also using the html version of the Zimbra webui. I have absolutely no idea why this is happening and if you ask me this is a classic Zimbra bug. If anybody has any idea or clue how to fix this besides the fix I posted in this message then I would very much appreciate it.


    To Recap.

    * The issue is only present with the Ajax Zimbra webui
    * The issue is only relative to one daily email that includes a .txt attachment
    * The issue is not present with any other emails or attachments
    * The issue started after our latest update 6.0.8_GA_2661
    * The issue has no preference in regards to browsers, OS, etc.
    * The issue has nothing todo with pop-up blockers or any other browser options or configs.

  2. #2
    Hivos's Avatar
    Hivos is offline Advanced Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    The Hague -- The Netherlands
    Posts
    214
    Rep Power
    6

    Default

    Perhaps you can find a clue in the source code of this email. Right click the email and select "Show original". Especially the boundary between email and attachment will be interesting, as well as encoding, character set etc.

  3. #3
    bradhpromed is offline Member
    Join Date
    Mar 2009
    Posts
    12
    Rep Power
    6

    Default

    This is now confirmed as broken in bugzilla as I reported the issue, however no fix was stated only that it works in beta version 7 (helix). Am I to assume the next steps are to provide sometype of solution or perhaps patch? or just sit here pretty until we upgrade to Helix?

    Here is the link https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=53723

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Old Backup stay in TO_DELETE status and no clearing..
    By bartounet in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 10-05-2010, 07:40 AM
  2. Replies: 9
    Last Post: 03-01-2008, 08:21 PM
  3. Replies: 31
    Last Post: 12-15-2007, 09:05 PM
  4. [SOLVED] Error Installing Zimbra on RHEL 5
    By harris7139 in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 09-25-2007, 11:39 AM
  5. Unable to start tomcat
    By chanck in forum Administrators
    Replies: 11
    Last Post: 06-11-2006, 12:58 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •