Results 1 to 6 of 6

Thread: Problem with IE 7 for the Zimbra 4.0.1 network edition

  1. #1
    mansuper is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Default Problem with IE 7 for the Zimbra 4.0.1 network edition

    Hi

    I think by this time some on might have crossed the problem of using IE 7 in Zimbra 4.0.1 network edition.

    My problem is I couldn't open my email account from IE 7 all the times. I tried both with IE (No Add-ons) as well as the normal one.

    I prefer not to use IE (No Add-ons)

    But even for the normal one, I get errors and the page could not go further.

    I have found some where that clearing cache of the web browser would solve the problem.

    But I do not want to do that. Is there any other alternative?

    Many Thanks

  2. #2
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by mansuper
    I have found some where that clearing cache of the web browser would solve the problem.

    But I do not want to do that.
    Why not? Try it and see if it helps.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    mansuper is offline Special Member
    Join Date
    Jun 2006
    Posts
    100
    Rep Power
    9

    Default

    In the IE 7 version, there is nothing particulary Cache to clear. I can clear everything. If you have tried it, you can see how it looks like.

    But as an administrator, my client do not want to clear their cache or their history or what so ever you see there.

    Thats why even though I know one of the solution, I donot want to follow it for now and I need an alternative one.

    Thanks

  4. #4
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,581
    Rep Power
    57

    Default

    Nobody is asking your users to clear their history, just the cache - they won't lose anything by doing that. I guess that for the moment this won't be a high priority as IE7 is still in beta but as you're a NE user you could always raise a report with Zimbra support.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  5. #5
    CMuelders is offline Intermediate Member
    Join Date
    Nov 2006
    Posts
    24
    Rep Power
    8

    Default

    I have the same problem. It gives the errors in the jpgs below from time to time. Only cleaning the cache helps. I am using the Zimbra 4 NW edition too. I can't reproduce the error easily - it just happens after some time.
    Attached Images Attached Images

  6. #6
    cdamon is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Posts
    55
    Rep Power
    9

    Default

    I've seen it too. Bug 12318
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't start Zimbra!
    By zibra in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-22-2007, 11:34 AM
  2. Zimbra Processor Output
    By UltraFlux in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2006, 08:23 AM
  3. Mail logs
    By Rick Baker in forum Installation
    Replies: 8
    Last Post: 01-17-2006, 04:33 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 11-23-2005, 01:35 PM
  5. FC3 Install and no zimbra ?
    By aws in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 10-09-2005, 04:19 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •