Results 1 to 4 of 4

Thread: Forward e-mail with inline images, inline images no longer attached

  1. #1
    batfastad is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    296
    Rep Power
    7

    Question Forward e-mail with inline images, inline images no longer attached

    Hi everyone

    I have an e-mail from someone with a bunch of images attached as inline images.
    They're displayed in the body of the e-mail, and also listed in the attachment "pane" at the top of the message window.

    However when I click forward to forward the message to a new recipient, the inline images are removed from the body and they are no longer listed in the attachment "pane" at the top of the compose window.

    I remember there were some bugs/discussions about inline images not being listed as attachments in the attachments "pane" in some earlier versions (6.0.5ish)
    Is this a regression or a bug or the desired behaviour?

    Or is it a one-off problem with this particular e-mail?

    Cheers, B
    My Zimbra Bugs Wishlist: 16411, 24567, 35676, 36430, 37770, 41872, 43733, 44384, 46383, 47759
    And a way to associate mailto: handlers with a Zimbra Prism webapp

  2. #2
    batfastad is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    296
    Rep Power
    7

    Default

    Anyone got any comments on this?

    Cheers, B
    My Zimbra Bugs Wishlist: 16411, 24567, 35676, 36430, 37770, 41872, 43733, 44384, 46383, 47759
    And a way to associate mailto: handlers with a Zimbra Prism webapp

  3. #3
    macdevin is offline Active Member
    Join Date
    Nov 2008
    Posts
    32
    Rep Power
    6

    Default

    Not sure if you have the same issue, but a case has been open for this...
    This issue resolves around IOS devices and how they send inline images that zimbra can not forward.
    Bug 61117 – Messages from mobile clients w/ inline attachment not displaying when forwarded

  4. #4
    fertur is offline Starter Member
    Join Date
    Dec 2013
    Posts
    1
    Rep Power
    1

    Default

    The solution is to first Attach the image from "My Computer" and then upload the same image file with "Attach Inline." Recipients of the message will be able to view the image within the body of your email message, and the image will also be visible to people who then receive the email as a Forward.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 02-03-2011, 07:01 AM
  2. Problem with Postfix and MTA
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 16
    Last Post: 04-16-2008, 06:47 AM
  3. [SOLVED] Mailserver down when send file attach of 50Mb
    By ZMilton in forum Administrators
    Replies: 20
    Last Post: 04-10-2008, 11:44 AM
  4. fresh install down may be due to tomcat
    By gon in forum Installation
    Replies: 10
    Last Post: 07-25-2007, 08:09 AM
  5. receiveing mail
    By maybethistime in forum Administrators
    Replies: 15
    Last Post: 12-09-2005, 04:55 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •