Results 1 to 3 of 3

Thread: Weird Autocompletion error

  1. #1
    Richard is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    53
    Rep Power
    9

    Default Weird Autocompletion error

    We are running ZCS Version 3.1.4_GA_518.RHEL4 Jun 26, 2006. We have a user with a very strange autocompletion error.

    She creates a new email message
    She starts typing a specific email address, mpstaff@here.edu
    Autocompletion pops up and she selects mpstaff@here.edu
    It is added to the To field and all is well so far.
    She starts typing another different address, say kastaff...
    Autocomplete pops up mpstaff@here.edu !
    She types the backspace key to delete it and
    autocomplete inserts another mpstaff@here.edu !!
    One for each Backspace !!!

    I wouldn't believe this if I hadn't seen it with my own eyes.

    I assume either the contact record is corrupt or the index for the contact records is corrupt. Any suggestions what I should do? Thanks.

    Richard

    P.S., I also had mpstaff@here.edu in my contact list, but autocomplete works the way one expect after I include them in an email To: field.

  2. #2
    pshah is offline Zimbra Employee
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Sunnyvale, CA
    Posts
    269
    Rep Power
    9

    Default

    Weird. I wasnt able to repro this -- of course, i'm running the latest build.

    Is this happening consistently? Can you repro it everytime? If so, I would suggest creating a new bug .
    Bugzilla - Wiki - Downloads - Before posting... Search!

  3. #3
    Richard is offline Senior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Posts
    53
    Rep Power
    9

    Default

    Yes, this user can always repeat it, but it never happens for my account - or anyone else's that I know of. I had her delete the contact and use an alternate address for the person. The problem disappeared, temporarily. It is now back, but for a different user's email address! It sounds very much like the contact file is corrupt. If I export the contact file to .csv and then import it, will that rebuild the file? Or do I need to delete all the contacts before I re-import them? She probably has a very large number of contacts. Any suggestions?

    I should note we have tried all the usual things: exiting firefox, clearing cache, rebooting, trying it from different systems... For her account, the problem is very consistent.

    Richard

    P.S., Because I can't create the problem on any account except this one, filing a bug report probably is unfair. If they/you can't replicate it, then it would be very difficult to fix. However, if it still occurs after 4.0 is out, I'll call support.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 23
    Last Post: 01-24-2013, 03:44 PM
  2. Zimbra fails after working for 2 weeks
    By Linsys in forum Administrators
    Replies: 10
    Last Post: 10-07-2008, 12:42 AM
  3. M3 problem with shares
    By titangears in forum Users
    Replies: 4
    Last Post: 01-12-2006, 01:01 PM
  4. Replies: 14
    Last Post: 12-22-2005, 04:59 PM
  5. Building native libraries on MacOS X
    By ajmas in forum Developers
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-2005, 11:00 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •