Results 1 to 6 of 6

Thread: lycos email powered by zimbra network service error

  1. #1
    radcliffe is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default lycos email powered by zimbra network service error

    I've had the same network service error which has stopped me from sending and I assume receiving emails.
    This has been persistent since the 24 of this month, I'm in the middle of things and need assistance, thanks.

    The error log,

    method: SendMsgRequest
    msg: system failure: IOException
    code: service.FAILURE
    detail: soap:Receiver
    trace: btpool0-3670:1277598087466:1c748c0ff55666f8
    request:

    Body: {
    SendMsgRequest: {
    _jsns: "urn:zimbraMail",
    m: {
    e: [
    0: {
    a: "duhast@hush.com",
    add: 1,
    t: "t"
    },
    1: {
    a: "hey-awulor@lycos.com",
    t: "f"
    }
    ],
    idnt: "13945764-9247-4d96-9ae5-18ec0b08529f",
    mp: [
    0: {
    content: {
    _content: "test"
    },
    ct: "text/plain"
    }
    ],
    su: {
    _content: "test"
    }
    },
    suid: 1277598068359
    }
    },
    Header: {
    context: {
    _jsns: "urn:zimbra",
    account: {
    _content: "hey-awulor@lycos.com",
    by: "name"
    },
    authToken: "(removed)",
    format: {
    type: "js"
    },
    notify: {
    seq: 67
    },
    sessionId: {
    _content: 116073,
    id: 116073
    },
    userAgent: {
    name: "ZimbraWebClient - FF3.0 (Win)",
    version: "5.0.18_GA_3028.CentOS5"
    }
    }
    }

  2. #2
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,505
    Rep Power
    57

    Default

    Quote Originally Posted by radcliffe View Post
    I've had the same network service error which has stopped me from sending and I assume receiving emails.
    This has been persistent since the 24 of this month, I'm in the middle of things and need assistance, thanks.
    Unfortunately there's nothing we can do about this problem, you need to contact Lycos support about it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

  3. #3
    Paidrighin is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    5

    Default Network service error has occurred

    I believe I have the same problem - can't send or receive emails since 25th June. Have asked for help but still waiting for suggestions/solution.

  4. #4
    vkvasudevan is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Hi,

    The entire *.lycos.com domain is not accessible, any idea. I have not been able to access this since last one month....

    Any help on this is greatly appreciated.

    Thanks.

  5. #5
    Dirk's Avatar
    Dirk is offline Moderator
    Join Date
    May 2006
    Location
    England.
    Posts
    927
    Rep Power
    10

    Default

    You'll need to speak with your ISP, the lycos domain is just fine.

    dig lycos.com MX
    Code:
    ; <<>> DiG 9.4.2-P2.1 <<>> lycos.com MX
    ;; global options:  printcmd
    ;; Got answer:
    ;; ->>HEADER<<- opcode: QUERY, status: NOERROR, id: 65032
    ;; flags: qr aa; QUERY: 1, ANSWER: 1, AUTHORITY: 4, ADDITIONAL: 5
    
    ;; QUESTION SECTION:
    ;lycos.com.                     IN      MX
    
    ;; ANSWER SECTION:
    lycos.com.              600     IN      MX      5 rmail.lycosmail.lycos.com.
    
    ;; AUTHORITY SECTION:
    lycos.com.              172800  IN      NS      ns1.lycos.com.
    lycos.com.              172800  IN      NS      ns2.lycos.com.
    lycos.com.              172800  IN      NS      ns3.lycos.com.
    lycos.com.              172800  IN      NS      ns4.lycos.com.
    
    ;; ADDITIONAL SECTION:
    rmail.lycosmail.lycos.com. 3600 IN      A       209.202.254.41
    ns1.lycos.com.          3600    IN      A       209.202.248.141
    ns2.lycos.com.          3600    IN      A       209.202.248.142
    ns3.lycos.com.          3600    IN      A       209.202.244.141
    ns4.lycos.com.          3600    IN      A       209.202.244.142
    
    ;; Query time: 109 msec
    ;; SERVER: 10.10.1.14#53(10.10.1.14)
    ;; WHEN: Wed Nov 17 13:58:47 2010
    ;; MSG SIZE  rcvd: 211
    telnet rmail.lycosmail.lycos.com 25
    Code:
    Trying 209.202.254.41...
    Connected to rmail.lycosmail.lycos.com.
    Escape character is '^]'.
    220 mail-rmail15.bo3.lycos.com ESMTP qpsmtpd 0.84 ready; send us your mail, but not your spam.

  6. #6
    vkvasudevan is offline Starter Member
    Join Date
    Nov 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    4

    Default

    Thanks, it started working for me as well.
    For the future i will talk to my iSP

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. postfix relay=none status=bounced for local mails
    By vdd in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 08-06-2009, 08:05 AM
  2. zmperditionctl start asking for password
    By k7sle in forum Administrators
    Replies: 32
    Last Post: 02-20-2008, 11:13 AM
  3. Big Fubar on 5 FOSS GA Upgrade
    By uxbod in forum Administrators
    Replies: 24
    Last Post: 01-21-2008, 03:37 AM
  4. dspam logrotate errors
    By michaeln in forum Users
    Replies: 7
    Last Post: 02-19-2007, 12:45 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •