Results 1 to 3 of 3

Thread: Resend email from Web UI / Sent folder not syncing w/ IMAP?

  1. #1
    pepijn's Avatar
    pepijn is offline Active Member
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Novi, MI
    Posts
    27
    Rep Power
    8

    Question Resend email from Web UI / Sent folder not syncing w/ IMAP?

    I am not finding the Apple Mail.app "Send Again" feature in the Web UI. The best I seem to be able to do with a message in the Sent folder is to Forward Inline, but sometimes I just want to resend a message again as it was originally composed without wrapping it in a forward.

    I could try to use Send Again from Mail.app with my Zimbra account setup as an IMAP account but for some reason it is not syncing my Sent items all the way; email sent from the Web UI does not show up in Mail.app. Not a huge deal but I wondered if anyone else noticed this and whether there are plans to add Send Again later.

    This is on 3.1.4 on RHEL 4, I did not check the 3.2 M2 beta yet.

    pepijn.

  2. #2
    redhat's Avatar
    redhat is offline Active Member
    Join Date
    Aug 2006
    Posts
    35
    Rep Power
    8

    Default

    I don't see a 'Send Again' or 'Send as New' option in the M2 beta either. But it would be nice to have.

    I ended up copying the text and pasting it into a new message.

  3. #3
    phoenix is offline Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,201
    Rep Power
    56

    Default

    If that's a feature you would like then you should file it in bugzilla, don't forget to vote on it.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 37
    Last Post: 12-28-2010, 06:02 PM
  2. Error with sending email from web interface
    By Max Ma in forum Administrators
    Replies: 3
    Last Post: 07-26-2007, 10:44 PM
  3. need advice on configuring zimbra to work with fax server
    By pheonix1t in forum Administrators
    Replies: 0
    Last Post: 07-11-2007, 07:46 PM
  4. upgrade to 4.0.3 antispam does'nt work
    By lucanannipieri in forum Administrators
    Replies: 14
    Last Post: 11-07-2006, 03:56 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •