Results 1 to 8 of 8

Thread: Zimbra signing out...randomly

  1. #1
    rmanke is offline New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default Zimbra signing out...randomly

    This is my first post, forgive me if this is the wrong forum...

    I am having problems with Zimbra on Mac OS Safari 4.05.

    Sometimes, it will randomly just sign me off, even when I am in the process of writing an email.

    Anyone have any suggestions?

  2. #2
    SpiderTech is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    I had this issue come up for me as well. So i tested to see if Zimbra would work with any other browser on my MAC OS X. I found that Zimbra worked fine on Google Chrome and on Firefox with their most updated versions.

    Since then i have not used Safari.

    Hope this helps.

  3. #3
    rmanke is offline New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    That sucks, because Safari is my main browser...


  4. #4
    cayaraa's Avatar
    cayaraa is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    106
    Rep Power
    6

    Default

    I actually had a windows user report this happening to him recently (using firefox I believe). I couldn't find anything in the logs and couldn't reproduce it and hadn't had any other reports so I pretty much hit a dead end.

  5. #5
    rmanke is offline New Member
    Join Date
    May 2010
    Posts
    3
    Rep Power
    5

    Default

    Strangely enough, it doesn't happen consistently.

    Sometimes, I can be logged in for hours at a time, and sometimes it logs me off after 10 minutes...

    I've been trying to keep two Zimbra sessions going to see if that helps, and so far it doesn't seem to log me off... I don't like having two sessions going though.

  6. #6
    Jesster's Avatar
    Jesster is offline Trained Alumni
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Santa Barbara, CA.
    Posts
    109
    Rep Power
    7

    Default

    I'm a safari user too, and it seems like the problems got worse after 4.0.5.

    I cannot reproduce the problem.. It's not the same screen as a "user has logged out" page, it looks more like the user is locked out (maintenance mode maybe?) but without any error message. The problem occurs very random, sometimes while I'm actively using ZCS, other times when I'm away from the computer. It's always frustrating, to say the least :|

    ..and that's my 2 cents.

    --
    Jessie
    Last edited by Jesster; 06-03-2010 at 02:55 PM. Reason: typo

  7. #7
    SpiderTech is offline Special Member
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    161
    Rep Power
    5

    Default

    i understand this is defeating the purpose or potentialy looking for a resolution, but i instaled the Zimbra desktop ( for mac). Unfortunalty i was unable to replicate using the desktop version and any of the browsers listed;
    Chrome
    Safari
    Firefox

    My question is do you believe this could be a connection issue? i have notcied with MAC PRO's that if connection is temporarily lost, (wirelessly) the machine will sometime remove you from a browser. However you will see an error stating the connection has been lost. i did notice this does not display in Safari.

  8. #8
    johnmarkham is offline Starter Member
    Join Date
    Jun 2010
    Posts
    2
    Rep Power
    5

    Default

    This started happening recently for us. Unconfirmed bug at Bug 47094 – Safari is randomly logging users off

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. /tmp filling
    By Nutz in forum Administrators
    Replies: 8
    Last Post: 02-22-2008, 02:00 AM
  2. [SOLVED] Clamav problem ? What's happening ?
    By aNt1X in forum Installation
    Replies: 23
    Last Post: 02-14-2008, 05:43 AM
  3. Major Issue - 5.0RC2 NE to 5.0GA NE failed
    By DougWare in forum Installation
    Replies: 7
    Last Post: 01-06-2008, 09:56 PM
  4. Zimbra shutdowns every n hours.
    By Andrewb in forum Administrators
    Replies: 13
    Last Post: 08-14-2007, 08:55 AM
  5. zmtlsctl give LDAP error
    By sourcehound in forum Administrators
    Replies: 5
    Last Post: 03-11-2007, 03:48 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •