Results 1 to 6 of 6

Thread: [SOLVED] mail notifications in subfolders

  1. #1
    nucleide is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default [SOLVED] mail notifications in subfolders

    Hi,

    I used Zimbra 6 with Mozilla firefox on linux or IE 8 on XP. I used filter to move email into subfolder..

    eg:
    Inbox
    - Office
    - User1

    The problem is if i had new email into a subfolder, i have no indication that i have that new email... i have to expand all the subfolder to see that new emails.

    Any suggestion?

  2. #2
    uxbod's Avatar
    uxbod is offline Moderator
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    UK
    Posts
    8,017
    Rep Power
    24

    Default

    I believe there is a RFE for that but I am unable to find it at the moment

  3. #3
    batfastad is offline Elite Member
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    London, UK
    Posts
    296
    Rep Power
    7

    Default

    Yeah I've been using the AJAX client in anger over the past few weeks (whilst my Exchange users look on jealously) and I can say this feature would definitely be appreciated

    This bug has some comments that seem to include what you're looking for
    Bug 1920 – Persist folder tree expand/collapse state across sessions

  4. #4
    ewilen's Avatar
    ewilen is offline Moderator
    Join Date
    Jun 2008
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    1,474
    Rep Power
    9

  5. #5
    cayaraa's Avatar
    cayaraa is offline Special Member
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    106
    Rep Power
    6

    Default

    there is also:

    16411 RFE: Bold/Italicize parent folder when subfolder contains unread mail

    https://bugzilla.zimbra.com/show_bug.cgi?id=16411

  6. #6
    nucleide is offline New Member
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    4
    Rep Power
    5

    Default

    Thanks for your help everyone!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Server stats not showing and Status data is stale
    By tyarmas in forum Administrators
    Replies: 12
    Last Post: 02-10-2010, 03:33 PM
  2. [SOLVED] Zimbra OSS 6.04 will not start
    By powrrrplay in forum Installation
    Replies: 6
    Last Post: 01-25-2010, 07:15 PM
  3. Messages not being delivered
    By buee in forum Administrators
    Replies: 53
    Last Post: 10-23-2009, 10:28 AM
  4. Replies: 30
    Last Post: 01-13-2009, 08:00 AM
  5. Large volume of spam messages; see the log
    By snake_eyes in forum Administrators
    Replies: 1
    Last Post: 12-31-2008, 06:54 AM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •