Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 11 to 12 of 12

Thread: [SOLVED] Problems with LYCOS

  1. #11
    chiara.gramignoli is offline Starter Member
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    1
    Rep Power
    4

    Default problems with lycos

    First of all sorry for my english, I do not speack very well.

    I have a very big problem with lycos:
    Sunday lycos moved me to Zimbra.
    I have very big problems.
    I log into my account, but do not receive any e-mail, and I can't see the old e-mail, they say 0 email.
    When I try to log back tells me they are upgrading.
    Is it possible that it takes so many days?
    someone can give me a solution?
    Lycos does not respond to my e-mail
    thank you!!!

  2. #12
    phoenix is online now Zimbra Consultant & Moderator
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Vannes, France
    Posts
    23,469
    Rep Power
    56

    Default

    Quote Originally Posted by chiara.gramignoli View Post
    First of all sorry for my english, I do not speack very well.

    I have a very big problem with lycos:
    Sunday lycos moved me to Zimbra.
    I have very big problems.
    I log into my account, but do not receive any e-mail, and I can't see the old e-mail, they say 0 email.
    When I try to log back tells me they are upgrading.
    Is it possible that it takes so many days?
    someone can give me a solution?
    Lycos does not respond to my e-mail
    thank you!!!
    This is nothing to do with Zimbra (the company), Lycos only uses the Zimbra software and Zimbra has no access or control on what Lycos is doing - you must contact Lycos for an answer to your questions, they provide your support.
    Regards


    Bill


    Acompli: A new adventure for Co-Founder KevinH.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Calendar Sync Problems
    By mozg31337 in forum Zimbra Connector for BlackBerry
    Replies: 6
    Last Post: 01-19-2010, 11:13 AM
  2. Restarting and german 'umlaut' problems
    By Oswald-Kolle in forum Installation
    Replies: 3
    Last Post: 05-29-2007, 02:09 AM
  3. iSync Connector / Apple Address Book Problems
    By jrosen in forum CalDAV / CardDAV / iSync
    Replies: 11
    Last Post: 04-16-2007, 03:40 PM
  4. Replies: 3
    Last Post: 12-06-2006, 11:31 AM
  5. Problems with public Subversion repository
    By dwhite in forum Developers
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2006, 12:25 PM

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •